Fod- og håndaftryk baby i gips – Bam Bam

149,95 DKK

BamBam hånd- og fodaftryk i gips er perfekt til at skabe et unikt minde af den lille babys hånd eller fod. Gipsen kommer i den fineste tindåse, hvor aftrykket skal støbes. Aftrykket kan enten opbevares i dåsen eller tages ud og hænges op. En fantastisk gaveidé til enhver anledning.

  • Der medfølger en flot æske
  • Mål: 15,5 cm i diameter, 5 cm i højde

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-40-82029 Kategorier: ,

Beskrivelse

Brugsanvisning til BamBam fod- og håndaftryk baby

  1. Hæld max. 130 ml. koldt vand direkte i tindåsen. Benyt kun den tin dåse, der fulgte med. Skift ikke til andre beholdere.
  2. Tilsæt langsomt gipsen under omrøring og sørg for, at det ikke klumper. Massen skal have en konsistens som tandpasta, dette kan tage nogle minutter, da massen bliver fastere i løbet af kort tid. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt mere vand eller undlade at benytte al gipsen.
  3. Bank tindåsen let ned på bordet til massen er glat og vandret.
  4. Forsøg straks at sætte dit barns rene hånd/fod ned i gipsen. Hvis blandingen stadig er for blød, glattes blandingen, og der forsøges igen til aftrykket bliver synligt.
  5. Vask omgående egne hænder og den hånd/fod, der har været benyttet til aftryk. Sæt ikke låg på dåsen før gipsen er tørret helt op.

BamBam fod- og håndaftryk baby i gips er perfekt til at skabe et unikt minde af den lille babys hånd eller fod. Gipsen kommer i den fineste tindåse, hvor aftrykket skal støbes. Aftrykket kan enten opbevares i dåsen eller tages ud og hænges op. En fantastisk gaveidé til enhver anledning.

  • Der medfølger en flot æske
  • Mål: 15,5 cm i diameter, 5 cm i højde

Yderligere information

Vægt 0.580 kg
Størrelse 16 cm
Brand

Gaver

,

Aldersgruppe