Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Fod- og håndaftryk baby i gips - Bam Bam

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Håndaftryk baby

149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

BamBam hånd- og fodaftryk i gips er perfekt til at skabe et unikt minde af den lille babys hånd eller fod. Gipsen kommer i den fineste tindåse, hvor aftrykket skal støbes. Aftrykket kan enten opbevares i dåsen eller tages ud og hænges op. En fantastisk gaveidé til enhver anledning.
  • Der medfølger en flot æske
  • Mål: 15,5 cm i diameter, 5 cm i højde
Håndaftryk baby

149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugsanvisning til BamBam fod- og håndaftryk baby

  1. Hæld max. 130 ml. koldt vand direkte i tindåsen. Benyt kun den tin dåse, der fulgte med. Skift ikke til andre beholdere.
  2. Tilsæt langsomt gipsen under omrøring og sørg for, at det ikke klumper. Massen skal have en konsistens som tandpasta, dette kan tage nogle minutter, da massen bliver fastere i løbet af kort tid. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt mere vand eller undlade at benytte al gipsen.
  3. Bank tindåsen let ned på bordet til massen er glat og vandret.
  4. Forsøg straks at sætte dit barns rene hånd/fod ned i gipsen. Hvis blandingen stadig er for blød, glattes blandingen, og der forsøges igen til aftrykket bliver synligt.
  5. Vask omgående egne hænder og den hånd/fod, der har været benyttet til aftryk. Sæt ikke låg på dåsen før gipsen er tørret helt op.

BamBam fod- og håndaftryk baby i gips er perfekt til at skabe et unikt minde af den lille babys hånd eller fod. Gipsen kommer i den fineste tindåse, hvor aftrykket skal støbes. Aftrykket kan enten opbevares i dåsen eller tages ud og hænges op. En fantastisk gaveidé til enhver anledning.

  • Der medfølger en flot æske
  • Mål: 15,5 cm i diameter, 5 cm i højde

Yderligere information

Vægt 0,580 kg
Størrelse 16 cm
Brand

Gaver

,

Alder

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross