fbpx
Dankort logo Visa logo Mastercard logo MobilePay logo Anyday logo 1
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Menu

Hvordan fungerer det?

OMBYT HVER MÅNED - KØB KUN LEGETØJ DU IKKE KAN UNDVÆRE

hvordan fungerer det

levering

Konceptet starter ved 2 måneder og går op til 4 år. Den kasse du modtager er udregnet ud fra barnets termins-/ fødselsdato.

hvordan fungerer det

indhold

Du modtager 4-5 stykker legetøj hver måned, som passer til hjernens udvikling og dit barns behov for stimulering.

hvordan fungerer det

ombytning

Du ombytter hver måned i din valgte pakkeshop. Du returnerer blot legetøjet i samme ombæring, som du afhenter det nye.

hvordan fungerer det

køb fri

Slip af med legetøjet, som dit barn er færdig med – og behold favoritten. Du sparer op til 60 % på frikøb.

Levering

hvordan fungerer det

Hvornår bliver legetøjet leveret?

Tilmelder du dig mindre end en uge efter, at dit barns terminsdato er overskredet i den aktuelle måned, skynder vi os selvfølgelig at sende din kasse, så du ikke skal vente 3 uger med at modtage din første legetøjskasse.

Vi anbefaler, at du registrerer terminsdatoen, så længe dit barn er under 20 måneder. Det skyldes, at dit barn gennemgår 10 mentale kvantespring, også kaldet tigerspring, inden for de første 20 levemåneder. I hver kasse finder du en blanket, som giver dig viden om det spring, som dit barn befinder sig i og inspiration til gode alderssvarende lege.

Dine månedlige ombytninger er altid omkring den dato, du har registreret som terminsdato (læs mere om ombytningerne nederst på siden).

Er du gravid?

Den første kasse er en 2 måneders kasse, og du kan sagtens tilmelde dig allerede inden du har født. Det kan give god mening, hvis du eksempelvis har set en rabatkode, du gerne vil benytte. Din første betaling trækkes ved afsendelse af den første kasse. Indtil baby fylder 2 måneder har du således blot et passivt medlemskab. Læs vores FAQ og find svar på de fleste spørgsmål.

Hvorfor terminsdato?

Udvælgelsen af legetøj tager udgangspunkt i 30 års forskning af Hetty van de Rijt og Frans X Plooij indenfor udviklingsspring. Læs mere om deres forskning her. Sammensætningen og de medfølgende beskrivelser om barnets udvikling er udviklet gennem et samarbejde med eksperter indenfor børns udvikling.

0

Indhold

hvordan fungerer det

Hvad du får i kasserne

Vi sammensætter legetøjskasserne med fokus på variation, fordybelse og bevægelse, så du nemt kan starte en leg, som interesserer og stimulerer dit barn lige nu. Udvælgelsen af legetøjet sker i samarbejde med vores eksperter, som består af et bredt panel af fagpersoner med speciale i børns udvikling og trivsel fra 0 til 3 år.

På den måde får du legetøj som:

 • støtter dit barns mentale fremskridt
 • øver og styrker dit barns motorik lige nu
 • dit barn har forudsætninger for at forstå
 • indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af

Mød eksperterne her.

For os er det vigtigt at give jer en god lege-vejledning med på vejen, så du let kan støtte dit barns udvikling gennem relevante legeoplevelser. I alle kasser får du viden om adfærd, tigerspring og inspiration til leg med legetøjet. Den viden, vi læner os op af, er forskning omkring Tigerspring og et tæt samarbejde med vores eksperter, ligesom medlemsbedømmelser hjælper os til at sikre en høj legeværdi af alle kasserne. Vi har modtaget mere end 20.000 bedømmelser på legetøjet i vores legetøjskasser og udvikler løbende sammensætningen af kasserne. Vi belønner vores medlemmer med en rabatkode, der giver 20% på shoppen, hver gang de har bedømt 6 legetøjskasser.

Når vi deles om legetøjet kan flere børn få glæde af det bedste legetøj, mens det er mest relevant for barnets udvikling_ Dorthe Klitgaard Thomsen, Stifter af DearBaby

Børn søger helt naturligt at gå på opdagelse i de færdigheder, som ligger lige udover de evner, de i forvejen kender for på den måde at udvikle sig mentalt og motorisk via sin nærmeste udviklingszone (NUZO). Leg er hele barnets verden, og børn, som oplever, at de lykkes allerede fra begyndelsen, har et stærkt fundament at bygge deres selvværd ud fra. Legetøj er en vigtig ingrediens i dit barns liv, og det behøver ikke være besværligt at vælge legetøj. Vi har gjort alt forarbejdet og gjort det let for dig både at forkæle dit barn og passe på dit barns fremtid fremtid.

FRA MÅNED TIL MÅNED

Du modtager en variation af legeoplevelser, som er tilpasset dit barns alder og behov for stimulering.

Kasserne er sammensat i samarbejde med vores eksperter og indeholder altid en blanket med viden om barnets udvikling og inspiration til leg. Indholdet fra 2 – 20 måneder tager udgangspunkt i forskning om udviklingsspring.

Alle kasserne tilbyder barnet varierede oplevelser med legetøj til fordybelse og bevægelse, fordi vi ved, at ingen dage er ens. Indimellem er overskuddet og humøret mere til det ene end til det andet. Vi anbefaler altid, at du følger dit barn og engagerer dig i legen. Når børn skal lære om verdenen, gør de det bedst gennem opmuntring, vejledning og støtte. Nogle evner øver barnet sig på længe, inden det mestrer det helt. Derfor vil du opleve, at noget legetøj fokuserer på samme motoriske eller mentale evner – men altid på en ny måde.

DearBaby legetøjskasse - 8 måneders kassen
1

Ombytning

hvordan fungerer det

Ombytningen… STEP BY STEP

 • Du ombytter kassen i din valgte pakkeshop.
 • Du modtager en mail med returblanketten 4 dage inden du skal ombytte.
 • I mail finder du et link til at betale for det legetøj, som du ønsker at beholde.
 • I mailen er også et link til at bedømme legetøjets legeværdi. (psst.. vi belønner dig for dine bedømmelser).
 • Print din returlabel eller skriv den 9 cifrede E-label kode direkte på kassen med tusch (Husk at fjerne den gamle stregkode fra kassen, da kassen ellers kommer retur til dig).
 • Du indleverer din kasse og afhenter den nye i samme ombæring.
 • Få en kvittering for din indlevering (oftest kommer den automatisk på mail).
 • Hjælp os med at opretholde et cirkulært flow i konceptet ved at ombytte, når den nye kasse ligger klar til afhentning.

Du kan ændre pakkeshop under din profil.

Læs mere om medlemmernes oplevelsen af ombytningen på Trustpilot

RENT OG GRØNT

Hver gang du ombytter, skåner du miljøet, fordi du er med til at mindske overforbrug af legetøj og overproduktion af emballage.

Du modtager altid legetøj, som er rengjort med rengøringsmidler, der er egnede til rengøring af legetøjet til børn under 3 år. Vi har ekstra fokus på rengøringsprocessen, så du og dit barn trygt kan lege med legetøjet. Læs mere om rengøring under FAQ.

RENT OG GRØNT
2

Køb fri

hvordan fungerer det

Så let er det at købe legetøj fri:

 • Du modtager en mail 4 dage inden ombytningen, heri finder du et link, hvor du nemt kan købe det legetøj, du ønsker at beholde.
 • Du vil altid kunne se din medlemspris på den medfølgende blanket og på frikøbssiden.
 • Du kan betale med MobilePay direkte via linket.
 • Du sparer op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne sammenlignet med vejledende priser.

Udforsk dit barns favoritter

DearBaby er en unik mulighed for jævnligt at inspirere dit barn med legetøj, som du ikke selv havde tænkt på. Opdag dit barns unikke præferencer, og se hvilke produkter dit barn foretrækker at bruge mest tid på. Hvad du foretrækker er ikke nødvendigvis det samme, som dit barn synes er sjovt.

Bamsen Toothpick Bear, som søde Leonora holder, finder du på vores shop her.

baby box
3