fbpx
Dankort logo Visa logo Mastercard logo MobilePay logo Anyday logo 1
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Menu
Sanse Motorik

Sanse Motorik – Det bedste til dit barn

Sundhedsplejesker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, pædagoger mv.

Sanse Motorik har siden 2007 hjulpet børn og unge med sansemotoriske udfordringer. De har klinikker i hele landet og deres sansemotoriske konsulenter har forskellige faglige baggrunde, som er en af deres store styrker.

Sanse Motoriks kerneydelse er individuelle sansemotoriske træningsforløb for børn, unge og deres familier med det formål at give de bedste forudsætninger for god trivsel og læring.

"Gennem leg dannes grundlaget for al læring - motorisk-, sproglig-, følelsesmæssig- social- og kognitiv læring. Fra livets begyndelse lærer barnet om verden gennem sanserne og kroppen. Når sanserne stimuleres og kroppen bruges, styrkes samspillet mellem sanser, hjerne og krop - og jo bedre er barnets forudsætninger for at lære. Derfor skal børn have tid og mulighed for at lege og bevæge sig. Have mulighed for at eksperimentere, til at fejle og til at eksperimentere igen.”

MØD VORES EKSPERTER
DearBaby legetøjskasser

BLIV MEDLEM

.. OG FÅ MÅNEDLIGE LEGETØJSKASSER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER

Om konceptet

Hun elsker den

Den ligger ved puslebordet og hun prøver med forskellige lyde og tempoer at nynne efter melodierne. Vi har pludselig fået øjnene op for klassisk musik til baby.

Om konceptet

Så hyggelig og gav et virkelig godt lys til pusletid om natten.

Om konceptet

Han elskede dem!

De var sjove at stable (få mor og far til at stable) og vælte.