Prøv 2 måneder for 299 kr. /md – Brug rabatkoden 2TAK

DEARBABY'S LEGETØJSKASSER

Her finder du eksempler på indholdet i vores legetøjskasser. Vi udvælger legetøjet i samarbejde med vores ekspertpanel. I legetøjskasserne medfølger en blanket med viden om dit barns udvikling, og inspiration til hvordan I kan starte en leg, der understøtter dit barns udvikling lige nu.

HUSK, at du altid kan få udskiftet et produkt, hvis du har det i forvejen. Vi har altid gode alternativer på hylden. Kassernes indhold kan variere, da vi indimellem udskifter legetøjet baseret på vores medlemmers bedømmelser.

HVILKEN KASSE VIL DU SE?

2 MÅNEDERS KASSEN

I vores 2 måneders kasse ønsker vi at give baby en god og stimulerende start på livet. Har du et baby gym? – vi har altid et godt alternativ – kontakt os på [email protected]

2 måneders kassen DearBaby
Sky med beroligende lyde

Playlisten med musik og hvid støj er designet til at hjælpe baby med at falde i søvn og forblive i søvnen længere. Behagelige lyde og musik er dejligt for din baby, især hvis de samme toner går igen, fordi det skaber tryghed. Skyen har fem beroligende melodier, som kan synkroniseres med seks forskellige lysindstillinger.

Stort sansetørklæde

Kan bruges til stimulerende sanselege. Det giver din baby en taktil sanseoplevelse at mærke tørklædet på sin bare hud. Det skaber ro og sænker din babys arousal (vågenhedsniveau) efter en dag med mange indtryk.

Baby gym

Det enkle baby gym er godt til at udvide din babys indtryk, da baby kan ligge og observere figurerne, der bevæger sig. Din baby vil sikkert øve sig på at række ud efter figurerne for at gribe fat i dem, hvilket gradvist styrker motorikken og koordinationsevnen.

Roterende musikboks

Spiller blid musik, som skaber masser af hjerneaktivitet hos din baby, fordi musik skaber forbindelse mellem højre og venstre hjernehalvdel. Når du lægger musikboksen på siden, bevæger den sig roligt langs gulvet. Det kan motivere din baby til at ligge på maven og øve sig på at dreje hovedet og følge musikboksen med sit blik.

BLIV MEDLEM

5 MÅNEDERS KASSEN

I 5 måneders kasse har vi udvalgt legetøj, der understøtter, at din baby er optaget af lyde, farver og bevægelser. Kassen indeholder desuden et særlig udvalgt produkt – Fidget spinners. Produktet er udvalgt af vores eksperter fra Din børnekiropraktor, som også har skrevet den ekstra blanket med inspiration til, hvordan I bruger Fidget Spinners.

Naturgummi klodser

Klodserne giver dit barn en taktil oplevelse og er spændende at udforske med hænder og mund, fordi motiverne har forskellige strukturer. Samtidig er de sjove at stable tæt på dit barn, hvilket motiverer barnet til at række ud. De er også fantastiske til at lindre kløende og ømme gummer.

Abeband

Abebandet giver din baby sine første erfaringer med aktion-reaktionsmønstre, fordi barnet belønnes med forskellige melodier og sange, når der trykkes på knapperne. Det er samtidig et genialt produkt til at stimulere høresansen.

Rollin’ rainstick

Bolden er designet med 30 huller, så din baby nemt kan gribe fat i bolden, ryste den, banke den ned i gulvet eller putte den i munden. Det styrker alt sammen den finmotoriske udvikling. Den behagelig lyd fra rainsticken stimulerer samtidig barnets høresans og har en beroligende effekt.

Fidget spinners

Produktet er anbefalet af vores ekspert Din børnekiropraktor, fordi det er særligt godt til at øve krydsmønstre. Samtidig vækker spinners barnets nysgerrighed og stimulerer den taktile sans. De har sugekopper, så de kan sættes fast på alle glatte overflader. I kassen medfølger der en ekstra blanket med inspiration til, hvordan du kan bruge produktet.

BLIV MEDLEM

8 MÅNEDERS KASSEN

Dit barn træder ind i sit 6. tigerspring og udvikler en forståelse for, at alt kan inddeles i kategorier. Legetøjet understøtter barnets behov for at undersøge forskellige ting grundigt for herefter at placere dem i kategorier.

De sensoriske spejlbolde

Boldene fremmer udforskning og sensorisk leg. Når I triller boldene mellem hinanden, trænes hånd-øje koordination, visuel tracking og logisk sans. Boldene er ideelle til at kravle/krybe efter, og motiverer dit barn til retningsskift på sit maveleje, som styrker kropsbevidstheden.

Fjernbetjening

Belønner dit barn for en aktion, når det trykker på knapperne. Dit barn forstår nu, at en aktion leder til en reaktion, når det eksempelvis trykker på knapper eller skubber til bolde. Fjernbetjeningen har afstemte lyde, mens den lille top i silikone er rigtig god for de ømme gummer.

PipSquigz Ringlets

Silikoneringe i BPA-fri silikone med sugekopper, der kan forbindes til hinanden eller sættes på forskellige overflader, fx på bordet når dit barn sidder i din højstol. Hver silikonering har spændende teksturer og farver at gå på opdagelse i, der både stimulerer den taktile sans i hænder og mund.

Interaktiv bi

Alt efter hvor dit barn er motorisk, kan legetøjet bruges på forskellige måder i forhold til, hvor langt bien skal bevæge sig væk fra barnet. Bien motiverer dit barn til bevægelse, fordi den kører rundt på gulvet, mens den snurrer, blinker og spiller musik. Bien har en sensor og bevæger sig efter omgivelserne.

9 MÅNEDERS KASSEN

I det 6. tigerspring forsøger dit barn at placere ting i en kategori ved at undersøge tingenes former. Gennem legetøjet i 9 måneders kassen øver vi blandt andet finmotorikken og motiverer til mere bevægelse. 9 måneders kassen indeholder yderligere en ekstra blanket med inspiration til den gode putterutine, som er skrevet af vores ekspert Katrine Arnhem, der er søvncoach og babybehandler.

9 måneders kassen fra DearBaby + ekstra blanket
Snegl

Sneglehuset har flere ringe, som kan adskilles og stables, hvilket styrker finmotorikken og hånd-øje koordinationen. Når sneglen bevæger sig og spiller musik, vækker det barnets nysgerrighed og motiverer til bevægelse.

Pop-up dyr

Her får dit barn mulighed for at øve sit pincetgreb, fordi der både skal bruges tommel- og pegefinger til at få dyrene til at poppe op. Alle dyrene er forskellige, men alligevel meget ens, og det er med til at fremme barnets forståelse af kategorier.

Stabletårn

Et innovativt stabletårn i flotte farver, der er genialt til at give barnet succesoplevelser med sine første stablelege. Halvkuglerne er tunge i bunden, så de lettere kan balancere ovenpå hinanden uden at vælte. Legen udfordrer hånd-øje koordinationen og den logiske sans.

Bog om Sengetid

En god og fast putterutine kan gøre en verden til forskel for både forældre og barn, fordi genkendelighed er med til at skabe tryghed og ro hos barnet. Bogen er specielt udvalgt på grund af de interaktive elementer, som fastholder barnets opmærksomhed. Bogen er én af vores medlemmers favoritter. 

BLEV MEDLEM

11 MÅNEDERS KASSEN

Dit barn begynder i sit 7. tigerspring at betragte sit legetøj på en anderledes måde, fordi det er meget optaget af at undersøge, hvilke ting der passer sammen.

Ikke alle er klar til gåvognen, – derfor tilbyder vi et alternativ. De sjove sorteringsskuffer giver rigtig god mening i 11 måneders alderen, hvor pincetgrebet for alvor trænes. Og så er der rig mulighed for den sjove og klassiske ‘putte ind og tage ud’ leg.

11 måneders kassen + ekstra blanket + Thats Mine – Legeskuffer
Gåvognen

Gåvognen kan give dit barn succesoplevelser med at gå over længere afstande, når det har lært at tage de første selvstændige skridt. Den er også sjov at bruge uden håndtag, fordi barnet kan trille den ved blot at støtte sig til taget på bilen.  Læs mere om overgangen fra kravlende baby til gående barn i blogindlæget her. I kassen medfølger der en ekstra blanket med inspiration til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til dit barns motoriske ståsted og gåvognen.

Stabletårn

Dit barns interesse for at skille ad og bygge op er stor. Det kommer til udtryk, når dit barn øver sig i at stable ting ovenpå hinanden. Stabeltårnet er håndlavet og glatslebet i forskellige træsorter. Legetøj i træ, uden farver, øger barnets opmærksomhed på det simple, og giver en anderledes taktil oplevelse end legetøj i plast. Tårnet er slebet glat og behandlet med bivoks og olie samt fri for skadelige kemikalier.

Nøgler

I denne alder er barnet særligt optaget af aktion-reaktionsmønstre. – Og derfor elsker baby at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Fjernbetjeningen belønner barnet med realistiske billyde, og passer særlig godt til den sjove gåvogn.

Bog om vuggestuen

Bogen er en god samtalestarter, fordi den skildrer genkendelige scenarier. I kan tale om dagen fra start til slut og sætte ord på scenarierne i bogen i forhold til barnets hverdag. Samlæsning skaber nærvær og mental ro efter en dag med mange indtryk.

TILMELD DIG

15 MÅNEDERS KASSEN

Dit barn er i sit 9. tigerspring, som kaldes Princippernes verden, hvor det så småt får evnen til at tilpasse principper. Barnet bliver mere strategisk tænkende og kan faktisk også overveje udfaldet af sine handlinger. Her medfølger en ekstra blanket som giver dig indblik i Karlstadmodellen, – en sprogmodel til tidlig sprogudvikling, samt inspiration til, hvordan du ‘babbler’ med dit barn. Anbefalet af vores ekspert Katrine Arnhem, Babyterapeuten.

15 måneders kassen fra DearBaby + ekstra blanket
Bilbane

Dit barn kan teste tyngdekraften ved at placere de små racerbiler øverst på banen og se dem suse ned af ramperne. Barnet elsker at teste udfaldet af sine handlinger for at finde en sammenhæng. Bilbanen styrker dit barns finmotorik og hånd-øje koordination.

Babblarna figurer og bog

Produktet er udviklet til den tidlige sprogudvikling med udgangspunkt i Karlstadmodellen, der er en sprogtræningsmodel. Ved at lytte til melodierne, som udgør Babblarnas navne, trænes barnets evne til at bruge melodien i sproget effektivt, fordi lydene i figurernes navne er de letteste for barnet at sige.

Mobiltelefonen

Når dit barn trykker på knapperne, spilles der sange, melodier og sætninger, der styrker dit barns lytte- og kommunikationsevner. Det fremmer dit barns nysgerrighed og forståelse af aktion-reaktionsmønstre samt stimulerer den auditive sans.

Skolebus

Bussen er også rigtig god til at stimulere den auditive sans og sproglige udvikling, når dit barn placerer en figur i sædet, og det belønnes med lyde, vendinger og sjove sange om at være venlig.

BLIV MEDLEM