Prøv første måned for kun 299 DKK. – Brug RABATKODEN JATAK – Ingen binding

GÅ PÅ OPDAGELSE
I VORES LEGETØJSKASSER

Her finder du eksempler på indholdet i vores legetøjskasser. Baby box kassernes indhold kan variere, da vi indimellem udskifter legetøjet baseret på jeres bedømmelser. Vi udvælger legetøjet med udgangspunkt i vores ekspertpanels faglige viden om børns udvikling og trivsel, hvilket sikrer en høj legeværdi i sammensætningen af legetøjskasserne.

HVILKEN BABY BOX VIL DU SE?

babybox

2 måneders baby box

I vores 2 måneders baby box ønsker vi at give baby en god og stimulerende start på livet. Kassen indeholder fire produkter, der er gode til de første levemåneder, fordi de er tilpas stimulerende for din baby, samtidig med at de har en beroligende effekt.

Twinkle & Cuddle Cloud Soother fra Fisher-Price:

Kan hjælpe din baby med at falde til ro. Den 20 minutters playliste med musik og hvid støj er designet til at hjælpe baby med at falde i søvn og forblive i søvnen længere. Behagelige lyde og musik er dejligt for din baby, især hvis de samme toner går igen. Det skaber genkendelighed og dermed tryghed. Skyen har fem beroligende melodier, som kan synkroniseres med seks forskellige lysindstillinger. Det stimulerer både din babys visuelle og auditive sanser.

Sansetørklædet fra TickIt:

Kan bruges til stimulerende sanselege. Når din baby ligger på et blødt underlag kun iført ble, kan du stryge sansetørklædet hen over din babys krop med rolige og rytmiske strøg. Det giver din baby en taktil sanseoplevelse at mærke tørklædet på sin bare hud. Det skaber ro og sænker din babys arousal (vågenhedsniveau) efter en dag med mange indtryk.

Baby gym fra Kid’s Concept:

Din babys syn udvikler sig hurtigt, i takt med at baby får forskellige synoplevelser. Det enkle baby gym er godt til at udvide din babys indtryk, da baby kan ligge og observere figurerne, der bevæger sig. Din baby kan nu følge et tydeligt objekt med blikket. Din baby vil sikkert også øve sig på at række ud efter figurerne for at gribe fat i dem, hvilket gradvist styrker motorikken og koordinationsevnen. Vedhængene på stativet kan skiftes ud, så baby løbende præsenteres for nye oplevelser. Figurerne er malet med vandbaseret maling.

Den roterende musikboks fra Hape:

Spiller blid musik, som skaber masser af hjerneaktivitet hos din baby, fordi musik skaber forbindelse mellem højre og venstre hjernehalvdel. Når du lægger musikboksen på siden, bevæger den sig roligt langs gulvet. Det kan motivere din baby til at ligge på maven og øve sig på at dreje hovedet og følge musikboksen med sit blik. Musikboksen har klare farver, der stimulerer den visuelle sans.

Babybox

3 måneders baby box

I vores 3 måneders baby box har vi udvalgt legetøj, der understøtter, at dit barn har behov for nakke- og ryg træning og for at styrke sin hånd-øje koordination og gribeevne.

Skwish Artful ranglen fra Manhattan Toys:

I kassen finder du derfor Ranglen fra Manhattan Toys som er patenteret for sin unikke udformning med elastiksnore, trækugler og pinde. Den er let at gribe fat om, så dit barn opnår sine første succesoplevelser med at gribe ud og få fat. Materialet er gummitræ og økologisk giftfri vandbaseret maling. Det er fortsat vigtigt at træne dit barns nakke- og rygmuskler, som er fundamentet for, at dit barn senere skal lære at krybe, kravle og sidde.

Vandbolden fra Fisher-Price:

Motiverer baby til at ligge på maven, fordi der er noget spændende at kigge på. Det styrker nakke og ryg. Samtidig er det fascinerende for baby at betragte figuren og konfettien, der bevæger sig i det skvulpende vand (kommer i assorterede udgaver).

Den prisvidende uro fra Manhattan Toy:

Er skøn til de første par måneder af babys liv, fordi de enkle mønstre præsenterer baby for billeder med høj farvekontrast, som fremmer den tidlige visuelle- og multisensoriske udvikling. Kan nemt sættes fast på kravlegården eller sengen.

LED hvalen Christian:

Giver god mening, fordi den kan lyse i forskellige farver, som stimulerer dit barns synssans. Samtidig er LED hvalen en fantastisk lampe til de mange natlige opvågninger, fordi farven kan indstilles til udelukkende varm hvid. Den bliver højst sandsynligt helt uundværlig.

Sanseboldene fra Edushape:

Har forskellige overflader og former, som stimulerer dit barns taktilsans (berørings- og følesansen), der er vigtig for kropsbevidstheden. Taktilsansen registrerer tryk, kulde/varme, smerte og strukturer vha. receptorer, der ligger under huden. Sansen er også stadigvæk god at aktivere gennem hud-mod-hud-kontakt, hvor oxytocin (kærlighedshormon) frigives fra både dig og dit barn. Det fremmer velvære, ro og afspænding. Boldene stimulerer også dit barns farveoplevelse, hånd-øje koordination og muskelkontrol i hænder, når det øver sig i at gribe fat om boldene.

Baby box

5 måneders kassen

I vores 5 måneders baby box har vi udvalgt legetøj, der understøtter, at din baby er optaget af lyde, farver og bevægelser.

Regnbuen fra Dëna:

Regnbuen i silikone er oplagt til at bygge forskellige konstruktioner omkring din baby, så han eller hun kan ligge på maven og iagttage de stærke farver. Samtidig motiveres baby til at gribe ud efter regnbuen og rotere sig efter den, hvilket styrker kropskernen.

Klodserne fra B.Toys:

Klodserne i naturgummi er spændende at udforske med hænder og mund, fordi motiverne på klodserne har forskellige strukturer. Det stimulerer din babys taktile sans, samtidig med at det kan lindre ømme og kløende gummer. Klodserne er sjove at stable tæt på baby, hvilket motiverer baby til at række ud efter tårnet for at vælte det.

Abeband fra V-Tech:

Abeband giver din baby sine første erfaringer med aktion-reaktionsmønstre. De forskellige melodier og sange stimulerer babys høresans. Babys hørelse er fiks og færdig ved fødsel, og det lærer at tolke nye lyde hver dag. Derfor er det altid godt at sætte ord og følelser på de lyde, I hører, så baby lærer at koble en lyd til en erfaring.

Vippepingvinen fra Djeco:

Vippepingvinen stimulerer babys nysgerrighed, når den vipper frem og tilbage, mens de bevægelige kugler giver en behagelig klokkelyd. Den er fantastisk, fordi den ikke ruller væk, og derfor har baby altid legetøj lige ved hånden.

Ranglen fra Djeco:

Ranglen er rigtig god til den lille hånd, fordi den er nem at gribe fat om, som din baby især øver lige nu. Samtidig belønnes baby med en behagelig raslelyd, når han eller hun ryster den eller slår den ned i gulvet.

Baby box

8 måneders kassen

Dit barn træder ind i sit 6. tigerspring og udvikler en forståelse for, at alt kan inddeles i kategorier. Forskning kalder springet for Kategoriernes verden. Legetøjet i vores 8 måneders baby box tilbyder fire meget forskellige oplevelser, som understøtter dit barns behov for at undersøge forskellige ting grundigt for herefter at placere dem i kategorier.

De sensoriske spejlbolde:

Giver anledning til at gå på opdagelse i sit eget spejlbillede. Selvom dit barn endnu ikke ser spejlbilledet som sig selv, vil det være optaget af ansigtet i kuglerne, som kigger tilbage. Boldene fremmer udforskning og sensorisk leg. Når I triller boldene mellem hinanden trænes øje-hånd koordination, visuel tracking og logisk sans. Boldene er ideelle til at kravle/krybe efter, og motiverer dit barn til retningsskift på sit maveleje, som styrker kropsbevidstheden og stimulerer den proprioceptive sans (muskel- og ledsans).

B.Toys fjernbetjeningen:

Belønner dit barn for en aktion, når det trykker på knapperne. Dit barn forstår nu, at en aktion leder til en reaktion, når det eksempelvis trykker på knapper eller skubber til bolde. Fjernbetjeningen har afstemte lyde, mens den lille top i silikone er rigtig god for de ømme gummer.

Masser af lyde med Plet fra forlaget Carlsen:

Plet bygger videre på forståelsen af aktion-reaktionsmønstre. Bogen introducerer barnet til forskellige transportmidler. Når barnet trykker på knapperne, høres der en lyd. På den måde lærer barnet at koble lyde og motiver sammen. Selvom transportmidlerne ikke lyder ens eller ser ud på samme måde, så hører de stadig til i den samme kategori.

Kravlelegetøjet fra Skip Hop:

Opmuntrer dit barn til bevægelse, fordi den kører rundt på gulvet, mens den snurrer, blinker og spiller musik. Måske motiveres dit barn til at kravle efter bien. Alt efter hvor dit barn er motorisk, kan legetøjet bruges på forskellige måder i forhold til, hvor langt bien skal bevæge sig væk fra barnet. Når bien tages op, kører skyen i ring, så den ikke stikker af for barnet. Bien har en sensor og bevæger sig efter omgivelserne.

Baby box

9 måneders kassen

I sidste måned tog din baby hul på sit 6. tigerspring, som det fortsætter med at udforske. Det udtrykkes, når baby laver små eksperimenter, hvor de forsøger at placere ting i en kategori ved at undersøge tingenes former. Gennem legetøjet i 9 måneders kassen øver vi blandt andet finmotorikken og motiverer til mere bevægelse.

Yookidoo Snegl:

I vores 9 måneders baby box finder du den musikalske Yookidoo snegl med cirkusmusik. Sneglehuset består af 7 forskellige dele. Hjulet på rykken har flere ringe, som kan adskilles og stables – enkelte ringe indeholder perler til at stimulere høresansen. Det styrker finmotorikken og hånd-øje koordinationen, når barnet prøver at placere hjulet på ryggen af sneglen, mens den triller væk. Sneglen vækker barnets nysgerrighed og motiverer til bevægelse, mens de forskellige forme, farver og strukturer stimulerer den taktile sans.

Pop-up dyr:

Er et dejligt robust stykke legetøj, som øver barnets pincetgreb, fordi der både skal bruges tommel- og pegefinger for at få dyrene til at poppe op. Barnet synes sikkert også, at det er spændende at udforske de forskellige farver og strukturer på knapperne og dyrene. Alle dyrene er forskellige, men alligevel meget ens, og det er med til at fremme barnets forståelse af kategorier.

Tobbles Neo:

Er et innovativt stabletårn fra Fat Brain Toys i flotte farver, der er genialt til at give barnet succesoplevelser med sine første stablelege. Halvkuglerne er tunge i bunden, så de lettere kan balancere ovenpå hinanden uden at vælte. Legen udfordrer hånd-øje koordinationen, barnets logiske sans og synssansen med sine stærke farver. Kuglerne kan både trille, spinde og vugge, mens den bløde tekstur og de skulpturelle kurver er fantastiske til at stimulere den taktile sans.

Min lille bog om Sengetid:

En god putterutine kan gøre en verden til forskel for både forældre og barn. Det handler ofte om at være vedholdende i de faste rutiner, selvom søvnen i perioder driller, fordi genkendelighed er med til at skabe tryghed og ro hos barnet. Bogen er specielt udvalgt på grund af de interaktive elementer, som fastholder barnets opmærksomhed. Og det er hyggeligt at læse om genkendelige ting, der bruges ved sengetid. Bogen er en af vores medlemmers favoritter.

Baby box

11 måneders kassen

Dit barn er i sit 7. tigerspring og udvikler en forståelse for, at det må udføre handlinger i en bestemt rækkefølge for at nå et bestemt mål. Forskning kalder springet for Rækkefølgernes verden. Dit barn begynder at betragte sit legetøj på en anderledes måde, fordi det er meget optaget af at undersøge, hvilke ting der passer sammen.

Gurli Gris tog og bogen Gurli Gris på togtur:

I vores 11 måneders baby box kan dit barn dykke ned i Gurli Gris universet med både tog og bog fra Gurli Gris. Det fremmer sprogforståelse at have et spændende univers at udforske, fordi dit barn lever sig ekstra meget ind i legen. Dit barn bliver sikkert ivrig efter at bruge sin gestik og mimik for at vise, hvad det genkender. Dit barn udforsker rækkefølger, når det øver sig på at hægte togvognene sammen. Det stimulerer finmotorikken og er samtidig et spændende møde med magnetismen.

Stabeltårnet fra Wooden Story:

Dit barn udvikler sin forståelse af rækkefølger med stabeltårnet ved at undersøge de enkle dele grundigt for at finde ud af, hvordan delene passer sammen. Dit barns interesse for at skille ad og bygge op er stor. Det kommer til udtryk, når dit barn øver sig i at stable ting ovenpå hinanden. Det fremmer forståelsen af logik og former. Stabeltårnet er håndlavet af forskellige træsorter, som giver et smukt farvespil. Det er slebet glat og behandlet med bivoks og olie samt fri for skadelige kemikalier.

Gåvognen fra Vilac:

I  vores 11 måneders Baby box finder du også en gåvog som kan give dit barn succesoplevelser med at gå over længere afstande, når det har lært at tage de første selvstændige skridt. Den er også sjov at bruge uden håndtag, fordi barnet kan trille den ved blot at støtte sig til taget på bilen. Bilen er fantastisk til den klassiske ‘putte ind og tage ud’ leg, som styrker lårmusklerne, når barnet bukker sig ned og rejser sig op for at putte sine yndlingsting ind og ud af bilen. Gummihjulene sørger for, at bilen står stabilt, og den afrundede bagplade fungerer som en bremse. Læs mere om overgangen fra kravlende baby til gående barn i blogindlæget her.

Udvalgt stimulerende legetøj til barn 15 måneder

15 måneders kassen

Dit barn er i sit 9. tigerspring, som kaldes Princippernes verden, hvor det så småt får evnen til at tilpasse principper. Et princip kan forstås som en strategi, der bruges til at nå et bestemt mål. Dit barn bliver mere strategisk tænkende og kan faktisk også overveje udfaldet af sine handlinger.

Bilbanen fra Little Dutch:

I vores 15 måneders baby box tilbyder en variation af legetøj, så dit barn kan afprøve forskellige strategier og udfolde sin opfindsomhed. Med Bilbanen kan dit barn teste tyngdekraften ved at placere de små racerbiler øverst på banen og se dem suse ned af ramperne. Dit barn gentager sikkert handlingen igen og igen for at afprøve udfaldet af sine handlinger for at finde en sammenhæng. Bilbanen styrker dit barns finmotorik og hånd-øje koordination, når bilerne skal placeres på banen. Produktet er lavet i træ og malet med naturlige farver.

Træklegetøjet fra Vilac:

Motiverer dit barn til at gå endnu mere, som styrker grovmotorikken og balancen. Det kræver koncentration at gå og trække på samme tid, især når trækdyret skal manøvreres rundt om møblerne i stuen. Men det er godt for dit barns lårmuskler at bevæge sig rundt og bukke sig ned for at rejse træklegetøjet op igen, når det vælter. Samtidig har passagerne hver sin form i bunden, som skal passe ned i træklegetøjet. Det træner dit barns forståelse af former. Produktet er lavet i træ med gummihjul og er malet i naturlige farver. Snoren er en sikkerhedssnor, der deles ved belastning.

Mobiltelefonen fra Fischer Price:

Når dit barn udforsker principper, imiterer det dig for at se, hvordan du griber tingene an. Du er nemlig dit barns forbillede og lærermester. Dit barn tager måske Mobiltelefonen fra Fischer Priceop til øret, fordi det har set dig gøre det. Når dit barn trykker på knapperne spilles der sange, melodier og sætninger, der styrker dit barns lytte- og kommunikationsevner. Det fremmer dit barns nysgerrighed og forståelse af aktion-reaktionsmønstre samt stimulerer dets auditive sans.

Skolebussen fra Fischer Price:

Stimuler også den auditive sans og sproglige udvikling, når dit barn placerer en figur i sædet, og det belønnes med lyde, vendinger og sjove sange om at være venlig.

Udvalgt stimulerende legetøj til barn 19 måneder

19 måneders kassen

Dit barn er i sit 10. tigerspring, som kaldes Systemernes verden. Systemer består af enkle dele, der tilsammen fungerer som en helhed. Dit barn danner en forestilling om sig selv og jeres familie som et system. Barnet bliver også i stand til at bedømme eksisterende procedurer, og ikke mindst variere en procedure i det uendelige for at studere resultaterne grundigt. På den måde kan barnet bedre skabe system i sine iagttagelser.

Forståelsen af systemer kan sagtens leges ind, men det kræver lidt mere komplekst legetøj. Derfor er der i vores 19 måneders Baby box varieret legetøj, som giver dit barn mulighed for at udforske forskellige systemer.

Træperlerne fra Vilac:

Er udformet som dyr, og tilfredsstiller dit barns interesse for at få enkelte dele til at passe sammen. Legen styrker dit barns hånd-øje koordination og finmotorik, når perlerne skal kædes sammen på snoren. Snoren er en sikkerhedssnor, som deles ved belastning.

Bogen Puslerier med Plet:

I bogen skal dit barn lægge puslespil med otte brikker, der kan kombineres på 16 forskellige måder, så dit barn både leger og lærer på samme tid. Dit barns opfindsomhed og fantasi kommer på prøve, samtidig med at finmotorikken og den logiske sans styrkes.

Den poppende frø fra Bright Stars:

Er et sjovt og lærerigt stykke legetøj, fordi den er multifunktionel. Dit barn synes sikkert, at det er sjovt at se de farverige bolde springe frem og tilbage i frøens mund. Samtidig belønnes dit barn med lyde, melodier og blinkede lys, når dit barn trykker på de fem knapper. Det stimulerer dit barns synssans og læring om farver og tal, og dit barn opmuntres også til bevægelse, når boldene triller væk.

Pop-up regnbuen fra Le Toy Van:

Understøtter dit barns finmotorik, når de farvede pinde trykkes ned i skyen. Dit barn fascineres sikkert af, at pindende popper op igen, og derfor gentager dit barn udfaldet af sine handlinger igen og igen for at regne den ud. Produktet er lavet i gummitræ og er malet med giftfri maling. Vi håber barn sammen med dig, vil nyde vores Baby box.