Menu

DEARBABY’S LEGETØJSKASSER

I samarbejde med vores ekspertpanel sammensætter vi legetøjskasserne med fokus på variation, bevægelse og fordybelse, så du nemt kan starte en leg, der stimulerer dit barn.

Du får:

  • 4-5 stykker særligt udvalgt legetøj hver måned
  • Viden om dit barns udvikling
  • Inspiration til hvordan I kan starte en leg, der understøtter dit barns udvikling lige nu

Vi har altid gode alternativer på hylden, hvis du har et stykke legetøj i forvejen. Kassernes indhold kan variere, da vi udvikler kasserne løbende.

2 MÅNEDERS KASSEN

2 måneders kassen fra DearBaby

Alle børn gennemgår 10 mentale udviklingsspring, også kendt som Tigerspring, i løbet af de 20 første levemåneder. Hvert Tigerspring giver barnet nye mentale evner, som ændrer barnets måde at opfatte sine omgivelser på. Legetøj skal være relevant for barnets udvikling, så de får en god og stimulerende start på livet.

Har du et baby gym? – Vi har et godt alternativ – kontakt os på info@dearbaby.dk

Uro med grafiske mønstre
Sky med beroligende lyde

Playlisten med musik og hvid støj er designet til at hjælpe barnet med at falde i søvn og forblive i søvnen længere. Behagelige lyde og musik er dejligt for dit barn, især hvis de samme toner går igen, fordi det skaber tryghed.

sansetørklæde 140 x 140 goki
Stort sansetørklæde

Sanselege på bar hud giver dit barn en taktil sanseoplevelse. Det skaber ro og sænker dit barns arousal (vågenhedsniveau) efter en dag med mange indtryk.

babygym bundle
Baby gym

Et simpelt baby gym gør det muligt at udskifte "forlystelserne" så de passer til dit barns humør. Ingen dage er ens - og nogle dage er der brug for mere ro og mindre stimuli. Et baby gym med tilpasningsmulighed er godt til løbende at udvide dit barns sanseindtryk.

Roterende Musikboks
Roterende musikboks

Blid musik skaber masser af hjerneaktivitet hos dit barn, fordi musik skaber forbindelse mellem højre og venstre hjernehalvdel. Musikboksen har flere anvendelsesmuligheder, og kan motivere dit barn til at ligge på maven og øve sig på at dreje hovedet.

4 MÅNEDERS KASSEN

DearBaby kasser

Dit barn er i sit 4. Tigerspring (Begivenhedernes Verden) og begynder at tage aktiv del i legen. Barnet øver sig på at gribe ud efter sit legetøj, holde fast og ryste det. Dit barn eksperimenterer hele tiden med at sammensætte små handlinger og er stadig optaget af stærke farver, lys og lyd.

Abebidering

Lavet i BPA-fri silikone, der stimulerer taktilsansen. Den har knopper på bagsiden af hovedet, der er perfekte til at massere ømme gummer. Rigtig god størrelse til små hænder med sine tynde 'greb', så barnet kan øve sig på at gribe fat.

B toys
Babyradio

Babyradion introducerer barnet til aktion-reaktionsmønstre, fordi barnet belønnes med melodier og sange, når der trykkes på knapperne. Det er samtidig et fantastisk produkt til at stimulere høresansen på en balanceret måde.

Regnbue

Regnbue i blød silikone der stimulerer kreativitet, synssans og motorik. Lindrer ømme gummer og giver en taktil oplevelse. Også rigtig god til at bygge forskellige konstruktioner med, så barnet kan iagttage farverne, gribe efter regnbuen eller så småt begynde at rotere sig efter regnbuen. Det styrker kropskernen.

kontrastbog med ord
Konstrastbog - ord

Velegnet til tidlig visuel- og sproglig stimulering. Kontrastfarver er noget af det første, som barnets øjne kan skelne, og derfor reagerer barnet bedst på farver og former i høj kontrast. Hver illustration er ledsaget af ord.

Sansebold med raslefyld - Edushape
Sansebold

Sansebold med knopper, som gør det nemmere for de små hænder at holde fast om bolden og ryste den. Også velegnet til blid massage, der stimulerer taktilsansen og styrker kropsforståelsen.

Dimpl Wobbl

Den ujævne overflade er beroligende for ømme gummer, mens de små dutter er spændende at føle og trykke på. Den store "knap" belønner barnet med en tilfredsstillende pop-lyd. Når legetøjet er inden for rækkevidde, kan barnet øve sig i at gribe ud.

8 MÅNEDERS KASSEN

DearBaby legetøjskasse - 8 måneders kassen

Dit barn træder ind i sit 6. Tigerspring og udvikler en forståelse for, at alt kan inddeles i kategorier. Legetøjet understøtter barnets behov for at undersøge forskellige ting grundigt for herefter at placere dem i kategorier.

spejlkugler
De sensoriske spejlbolde

Boldene fremmer udforskning og sensorisk leg. Når I triller boldene mellem hinanden, trænes hånd-øje koordination, visuel tracking og logisk sans. Boldene er ideelle til at kravle/krybe efter, og motiverer dit barn til retningsskift på sit maveleje, som styrker kropsbevidstheden.

B. Toys
Fjernbetjening

Belønner dit barn for en aktion, når det trykker på knapperne. Dit barn forstår nu, at en aktion leder til en reaktion, når det eksempelvis trykker på knapper eller skubber til bolde. Fjernbetjeningen har afstemte lyde, mens den lille top i silikone er rigtig god for de ømme gummer.

squigz
PipSquigz Ringlets

Silikoneringe i BPA-fri silikone med sugekopper, der kan forbindes til hinanden eller sættes på forskellige overflader, fx på bordet når dit barn sidder i din højstol. Hver silikonering har spændende teksturer og farver at gå på opdagelse i, der både stimulerer den taktile sans i hænder og mund.

skiphop - bee
Interaktiv bi

Alt efter hvor dit barn er motorisk, kan legetøjet bruges på forskellige måder i forhold til, hvor langt bien skal bevæge sig væk fra barnet. Bien motiverer dit barn til bevægelse, fordi den kører rundt på gulvet, mens den snurrer, blinker og spiller musik. Bien har en sensor og bevæger sig efter omgivelserne.

11 MÅNEDERS KASSEN

Dit barn begynder i sit 7. tigerspring at betragte sit legetøj på en anderledes måde, fordi det er meget optaget af at undersøge, hvilke ting der passer sammen.

Fra 11 måneders kassen tilbyder vi den sjove og flotte gåvogn fra Vilac som et tilvalg til de børn som allerede har taget deres første selvstændige skridt.

SpinnyPins
SpinnyPins

SpinnyPins opmuntrer til finmotorik, sensorisk udforskning og tidlig eksperimentering. Hver af de fem farverige tumlinger har fascinerende teksturer at føle på. De har vægt i bunden, som får tumlingen til at slingre vidunderligt. Barnet kan øve sig på at ramme hullerne og matche farverne.

Natural Pyramid Stabletårn - Wooden Story
Stabletårn

Dit barns interesse for at skille ad og bygge op er stor. Det kommer til udtryk, når dit barn øver sig i at stable ting ovenpå hinanden. Stabeltårnet er håndlavet og glatslebet i forskellige træsorter. Legetøj i træ, uden farver, øger barnets opmærksomhed på det simple, og giver en anderledes taktil oplevelse end legetøj i plast.

putteskuffe
Sorteringsskuffer

Skufferne har en puttefunktion, som er perfekt til at træne barnets finmotorik og hånd-øje koordination. Mønterne er oplagte til at øve pincetgrebet, som især trænes i 10-12 måneders alderen. Pincetgrebet er en vigtig del i udviklingen af håndkontrol. Mønterne og bolden træner også barnets logiske sans, når barnet forsøger at matche en form på en genstand med et hul.

min lille bog om vuggestue
Bog om vuggestuen

Bogen er en god samtalestarter, fordi den skildrer genkendelige scenarier. I kan tale om dagen fra start til slut og sætte ord på scenarierne i bogen i forhold til barnets hverdag. Samlæsning skaber nærvær og mental ro efter en dag med mange indtryk.

vilac - gåvogn
Gåvognen

ET ALTERNATIV: (her udskiftes et af de andre stykker legetøj) Gåvognen kan give dit barn succesoplevelser med at gå over længere afstande, når det har lært at tage de første selvstændige skridt. Læs mere om overgangen fra kravlende baby til gående barn i blogindlæget her I kassen medfølger der en ekstra blanket med inspiration til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til dit barns motoriske ståsted og gåvognen.

15 MÅNEDERS KASSEN

DearBaby kasser

Dit barn er i sit 9. tigerspring, som kaldes Princippernes verden, hvor det så småt får evnen til at tilpasse principper. Barnet bliver mere strategisk tænkende og kan faktisk også overveje udfaldet af sine handlinger.

Her medfølger en ekstra blanket som giver dig indblik i Karlstadmodellen, – en sprogmodel til tidlig sprogudvikling, samt inspiration til, hvordan du ‘babbler’ med dit barn. Anbefalet af vores ekspert Katrine Arnhem, Babyterapeuten.

Little Dutch - Bilbane - Pure & Nature kollektion
Bilbane

Dit barn kan teste tyngdekraften ved at placere de små racerbiler øverst på banen og se dem suse ned af ramperne. Barnet elsker at teste udfaldet af sine handlinger for at finde en sammenhæng. Bilbanen styrker dit barns finmotorik og hånd-øje koordination.

dadda siger hej KONCEPT
Babblarna bog

Produktet er udviklet til den tidlige sprogudvikling med udgangspunkt i Karlstadmodellen, der er en sprogtræningsmodel. Ved at lytte til melodierne, som udgør Babblarnas navne, trænes barnets evne til at bruge melodien i sproget effektivt, fordi lydene i figurernes navne er de letteste for barnet at sige.

Babblarna diddi
Babblarna figurer

Babblarna er specielt designet til at gøre sprogtræning til en sjov leg. I kan tale om figurernes navne, farver og former. De 6 figurer kan I finde i den medfølgende bog. Koblingen mellem det visuelle og fysiske, styrker dit barns sproglige udvikling.

vilac - træktog
Træklegetøj

Træklegetøj med klassisk putte-i-og-tage op leg med figurer. Styrker hånd-øje koordination og formgenkendelse. Legetøjet motiverer også barnet til at kravle eller til at komme op og stå og gå lidt rundt med træklegetøjet. Det styrker balance og grovmotorik.

Poppende hval
Poppende hval

Hvalen er sjov og motiverer barnet til at tage aktiv del i legen, fordi de skal putte boldene ned i hvalen, så de popper ud af munden igen. Barnet belønnes med musik og sjove lyde, hvilket stimulerer deres nysgerrighed.

23 MÅNEDERS KASSEN

DearBaby kasser

Børn er i alderen 2-3 år meget undersøgende og eksperimenterende, og de lærer bedst, når de er i bevægelse. Jo mere dit barn bevæger sig i dagligdagen, jo mere vil barnets motoriske udvikling styrkes. Dit barn bruger sin krop til at eksperimentere med sine omgivelser og til at skabe kontakt til andre. Dit barn er også lige nu meget optaget af at indgå i daglige gøremål og imiterer handlinger omkring sig, hvilket kaldes tidlig rolleleg.

Sansemåtter
Sansemåtter

10 stk. sjove og sensoriske måtter, der lægger op til leg og bevægelse. Børn lærer bedst igennem deres sanser, og når de er i bevægelse. Især når bevægelsen har et formål, er der et stort læringspotentiale. Der medfølger en legeguide skrevet af vores ekspert Tine Juul-Brinkmann, der er pædagog i en bevægelsesbørnehave.

Min første bog om yoga
Min første bog om yoga

En sjov bog med yogaøvelser, hvor der er fokus på nærvær og kropslighed. Barnet kan øve sig på at efterligne stillingerne sammen med en voksen. Målet er ikke at lave dem korrekt, men at I har en sjov og hyggelig leg sammen. Udvikler og styrker barnets koordination, balance og koncentration.

tickit wild animal - match dyrene fra 12 måneder
Match dyrene

28 brikker med fotografier af vilde dyr og deres unger. Sammen kan I matche de voksne dyr med deres unger og benævne de forskellige dyr. Brikkerne er med til at stimulere barnets sproglige udvikling, hukommelse og observationsevne.

morgenmad - new classic toys
Morgenmadssæt

Legemaden stimulerer barnets finmotorik, når de vellignende madvarer med velcro skal skæres over med kniven. Særligt velegnet til rolleleg, hvilket udfordrer barnets fantasi og kreativitet.

30 MÅNEDERS KASSEN

30 mdr kasse

Dit barn er i fuld gang med at lære at blive et selvstændigt lille menneske og vil derfor elske at udforske ting på egen hånd og prøve grænser af. I 2-3 års alderen er dit barn særligt optaget af rolleleg. Det kommer til udtryk, når dit barn påtager sig forskellige roller og gengiver rollens handlinger i sin leg. I 2,5 alderen vil de fleste børn også elske at være en del af de huslige gøremål.

krible krable
Krible krable rim

Bogen lægger op til dialogisk læsning og kobler både leg og motoriske aktiviteter til sproget, så barnet husker indholdet bedre. Rim er med til at øge barnets sproglige- og lydlige opmærksomhed, hvilket styrker den sproglige udvikling.

insektklodser fra Tickit
33 insektklodser

Klodserne kan lære barnet om forskellige insekter, som I sammen kan identificere ude i naturen eller i Krible Krable bogen. Klodserne er gode samtalestartere, fordi I kan tale om, hvordan insekterne ser ud, hvad de spiser, og hvor de lever. Barnet kan også øve sig på at navngive insekterne, eller I kan bygge små hjem til insekterne.

Honeybake Røremaskine - Le Toy Van
Røremaskine

Røremaskinen er oplagt til rolleleg og giver anledning til en hyggelig leg omkring dét at være i køkkenet sammen og skabe et resultat. Rolleleg er en måde at teste og udforske verden på, og igennem rollelegen udvikler dit barn sin fantasi og kreativitet.

tørkager
Tørkager

Udvikler dit barns finmotorik og hånd-øje koordination, når kagerne skal skæres over med kniven. Produktet stimulerer barnets fantasi og udvider forståelsen af rolleleg, så dit barn rent faktisk kan se et resultat af dine hårde anstrengelser i køkkenet.

35 MÅNEDERS KASSEN

DearBaby kasser

Mod 3 års alderen begynder børn i højere grad at bruge deres fantasi, når de leger. Open-ended legetøj lægger op til, at barnet skal bruge sin kreativitet og fantasi, fordi legetøjet ikke indeholder et bestemt resultat. Dit barns finmotorik er også blevet mere forfinet, og derfor er barnet måske blevet interesseret i mere komplekst legetøj, hvor finmotorikken, tålmodigheden og koncentration for alvor kommer på prøve.

connetix square pack + car
Connetix

At lege med Connetix udvikler dit barns kompetencer inden for S.T.E.M, Science, technology, engineer & mathematics. Magneterne giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken. Inkl. 1 stk. magnetisk bil, der udvider legen med Connetix.

Fiskespil
Fiskespil

Udvikler hånd-øje koordination, koncentration og talforståelse. Skiftevis fanger I de små fisk og læser tallene højt på undersiden. Spillet er en god øvelse til at lære at skiftes til at tage tur.

labyrint cirkus
Magnetisk labyrint

Magnetisk labyrint med cirkustema, der udfordrer dit barns finmotorik og koncentration, fordi det kræver præcision og teknik at få kuglerne igennem labyrinten med den magnetiske pen. Barnets syns- og muskel-led-sans spiller en stor rolle for den finmotoriske kontrol, da synet og hænderne skal samarbejde om aktiviteten.

påkllædningsdukke
Magnetisk påklædningsdukke

Magnetisk påklædningsdukke med masser af tilbehør, som barnet kan mixe og matche på kryds og tværs. Det stimulerer fantasi, kreativitet, finmotorik og sorteringsarbejde. Hvilke dele skal på kroppen eller fødderne?

Bliv medlem

Som medlem af DearBaby sikrer du, at dit barn altid får varierede legeoplevelser, som er med til at udvikle dit barns fantasi. DearBaby’s legetøjskasser er udviklet til at stimulere alle dit barns sanser.

Vi gør alt forarbejdet, så I får mere tid til hinanden og jeres barn.