fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Gåvogn - Vilac Citroën 2cv

799,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 399 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Gåvogn

799,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den smukke gåvogn fra Vilac er en vidunderlig gave til barnet, som har taget de første skridt.  Gåvognen kan også bruges uden håndtag, så dit barn kan trille den ved blot at støtte sig til taget på bilen, indtil han eller hun er mere sikker på benene.
  • Mål: 45 x 44 x 26 cm
  • Materialer: træ. Gummihjul som ikke larmer og ridser gulvet.
  • Anbefalet alder: 11 mdr +
Gåvogn

799,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac gåvogn er en fest at skubbe rundt med. Brug den som en fejring af, at dit barn har fundet fodfæstet frem for en træning i at gå.

Denne gåvogn har en herlig funktion, som alle børn i denne alder elsker at beskæftige sig med: at putte i og tage ud. Bamser, klodser, dukker - ja, nærmest alt, som kan puttes i bilen, fortjener en køretur. Og det er godt for de store muskelgrupper i benene: Barnet sætter sig på hug, samler sine ting. Til dist rejser de sig op for at gå videre.

  • Mål: 45 x 44 x 26 cm
  • Materialer: træ. Gummihjul som ikke larmer og ridser gulvet.
  • Anbefalet alder: 11 mdr +
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross