🇩🇰 DearBaby fylder 2 år. Få dit medlemskab til kun 299 DKK/måned – Brug RABATKODEN HURRA2 – Ingen binding 🇩🇰

LET SOM EN LEG

Legetøj til dit barns udvikling – hver måned

LEVERING
LEG
FAVORIT
OMBYT
Legetøj på abonnement
DIN TERMINSDATO BESTEMMER DIN LEVERINGSDATO

Den kasse, du modtager, er udregnet ud fra din terminsdato. Vores første kasse er en 2 måneders kasse, og du kan sagtens tilmelde dig allerede inden du har født. Tjek vores FAQ og find svar på de fleste spørgsmål.

Dine månedlige ombytninger er således altid omkring den dato, du har registreret som terminsdato (læs mere om ombytningerne nederst på siden).

Vi anbefaler, at du registrerer terminsdatoen, så længe dit barn er under 20 måneder. Det skyldes, at dit barn gennemgår 10 mentale kvantespring, også kaldet tigerspring, inden for de første 20 levemåneder. I hver kasse finder du en blanket, som giver dig viden om det spring, som dit barn befinder sig i og inspiration til gode alderssvarende lege.

Tilmelder du dig mindre end en uge efter, at dit barns terminsdato er overskredet i den aktuelle måned, skynder vi os selvfølgelig at sende din kasse, så du ikke skal vente 3 uger med at modtage din legetøjskasse.

HVORFOR  TERMINSDATO?

Udvælgelsen af legetøj tager udgangspunkt i 30 års forskning omkring udviklingsspring og et samarbejde med eksperter indenfor en bred vifte af fagområder. Under fanen eksperter kan du læse mere om vores ekspertpanel.

På den måde får du legetøj som:

 • støtter dit barns mentale fremskridt
 • øver og styrker dit barns motorik lige nu
 • dit barn har forudsætninger for at forstå
 • indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af

Børn søger helt naturligt at gå på opdagelse i de færdigheder, som ligger lige udover de evner, de i forvejen kender for på den måde at udvikle sig mentalt og motorisk via sin nærmeste udviklingszone (NUZO).

leg

UDVIKLING GENNEM LEG

Gå på opdagelse – hver måned – mens dit barn udvikler sig allermest

Børn, som oplever, at de lykkes allerede fra begyndelsen, har et stærkt fundament at bygge deres selvværd ud fra. Derfor sammensætter vi legetøjskasser til dig og dit barn, så du nemt kan starte en leg, som interesserer og stimulerer dit barn lige nu.

Vi præsenterer dit barn for en variation af legetøj, som de har forudsætninger for at forstå. På den måde får dit barn muligheden for selv at vælge til og fra. Indholdet i vores legetøjskasser er ikke kun afstemt i forhold til udviklingsspring. De er også sammensat med fokus på fordybelse og bevægelse, fordi vi ved, at alle dage ikke er ens, og indimellem er humøret mere til det ene end til det andet.

Vi anbefaler altid, at du følger dit barn og engagerer dig i legen. Når børn skal lære om verdenen, gør de det bedst gennem opmuntring, vejledning og støtte.

Nogle evner øver barnet sig på længe, inden det mestrer det helt. Derfor vil du opleve, at noget legetøj fokuserer på samme motoriske eller mentale evner – men altid på en ny måde.

8 måneders baby box
Legetøj på abonnement
VIL DU BEHOLDE NOGET AF LEGETØJ?

Så let er det at købe legetøj fri:

 • Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i.
 • Du betaler for legetøjet via MobilePay.
 • Du modtager en mail 4 dage inden ombytningen, heri finder du et link, hvor du nemt kan købe det legetøj, du ønsker at beholde.
 • Du vil altid kunne se din medlemspris på den medfølgende blanket og på frikøbssiden.

DearBaby er en unik mulighed for jævnligt at inspirere dit barn med legetøj, som du ikke selv havde tænkt på. Opdag dit barns unikke præferencer, og se hvilke produkter dit barn foretrækker at bruge mest tid på. Hvad du foretrækker er ikke nødvendigvis det samme, som dit barn synes er sjovt.

 

Bamsen Toothpick Bear, som søde Leonora holder, finder du på vores shop her.

baby box
Legetøj på abonnement
OMBYT

Hver måned – Ny inspiration

Vi leverer din første legetøjskasse til din valgte DAO pakkeshop baseret på din registrerede terminsdato. Når din pakke er klar til afhentning, modtager du en besked og/eller mail. Du indleverer din nuværende legetøjskasse i samme ombæring som du afhenter den nye, senest 2 dage efter, således vi kan opretholde vores cirkulære flow i konceptet.

Hvordan fungerer det… STEP BY STEP?

 • Du modtager en returblanket på mail 4 dage inden ombytningen.
 • Print din label eller skriv den 9 cifrede E- label kode direkte på kassen med tusch (Husk at fjerne den gamle stregkode fra kassen).
 • E-label koden koden står på labelen i nederste højre hjørne.
 • I mailen finder du også links til frikøb og din bedømmelse af legetøjet.
 • Du betaler nemt for frikøb med MobilePay direkte via linket.
 • Du ombytter kassen hver måned i din valgte DAO-shop.
 • Når den nye kasse er klar til afhentning i pakkeshoppen, indleverer du din nuværende kasse i samme ombæring.
 • HUSK: Få altid en kvittering for din indlevering.
RENT OG GRØNT

Du modtager altid legetøj, som er rent og steriliseret med rengøringsmidler, der er egnede til rengøring af legetøjet til børn under 3 år. Vi har ekstra fokus på rengøringsprocessen, så du og dit barn trygt kan lege med rent legetøj.

Hver gang du ombytter, skåner du miljøet, fordi du er med til at mindske overforbrug og overproduktion af emballage🍃

baby box koncept