fbpx
Dankort logo Visa logo Mastercard logo MobilePay logo Anyday logo 1
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Menu
Prøv BookBeat gratis
60 dage gratis

Prøv BookBeat gratis

Streamingtjeneste

Få 60 dages gratis e- og lydbøger med BookBeat!

Prøv BookBeat gratis med DearBaby!

BookBeat er en digital abonnementjeneste for e- og lydbøger. Som medlem hos DearBaby kan du prøve BookBeat i 60 dage – helt gratis! Efterfølgende kan du fortsætte lytteoplevelserne fra kun 59 kr./md.

Oplev en verden af børnebøger, bøger om opdragelse samt bøger til kommende og nybagte forældre i deres katalog af over 800.000 bøger. BookBeat har også et stort udvalg af andre genrer, så uanset om du er på udkig efter eventyr, spænding eller romantik, så er der noget for enhver smag.

Du kan både streame eller downloade bøgerne, så du har lyttestof til når du er offline. I appen finder du også sleeptimeren, som er perfekt, hvis du eller dit barn vil lulles i søvn af en favoritoplæser. Gå på opdagelse i deres katalog og find din næste yndlingsbog blandt deres boglister og få personlige tips til dig. God læse- eller lyttelyst!

BookBeat: Nyd over 900.000 lydbøger og e-bøger med BookBeat. I prøveperioden får du adgang til 20 timer lytning og læsning. Efter prøveperioden koster BookBeat fra 59 kr./måned. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Fem fordele ved lydbøger til børn:

  • Sprogudvikling: Lydbøger hjælper med at forbedre børns lytte- og sprogfærdigheder ved at eksponere dem for rigtigt udtalte ord og sætningsstrukturer.
  • Kreativitet og Fantasi: Lydbøger stimulerer børns fantasi, da de forestiller sig karakterer og begivenheder i historien uden visuel ledelse.
  • Forbedrer Koncentration: Lytte til lydbøger træner børns evne til at lytte og forbedrer deres koncentration og opmærksomhedsspænd.
  • Fremmer Fortælleforståelse: Lydbøger hjælper børn med at udvikle forståelse for historiefortælling, karakterudvikling og plotstruktur.
  • Multitasking og Mobilitet: Lydbøger giver børn mulighed for at nyde fortællinger mens de udfører andre aktiviteter eller er på farten, hvilket øger deres fleksibilitet.

Se BookBeats store udvalg af skønne børnebøger HER.

Betingelser:

Tilbuddet Prøv BookBeat Gratis gælder for nye BookBeat-brugere. Under prøveperioden på 60 dage har du 40 læse- eller lyttetimer. Der er naturligvis ingen binding.

DET SIGER VORES MEDLEMMER

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.
Om konceptet

Bogen fungerer rigtig godt sammen med Schleich dyrene.

Om konceptet

Vi har fået mange sjove timer ud af denne.

Om konceptet

Vi kendte ikke til babblarna før denne bog

Vi kendte ikke til babblarna før denne bog og modtagelse af figurerne. Vi søgte på YouTube og så videoerne, og dette har den helt store interesse for vores datter. Hun kan endda sige babba nu.