fbpx
Dankort logo Visa logo Mastercard logo MobilePay logo Anyday logo 1
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Menu
Scanningsklinik Hej Baby
Spar 20%

Scanningsklinik Hej Baby

Aalborg

Spar 20% på 5D/HD live Ultralyd scanning, 3D print af barnets ansigt og Heartbeat bamse

Giv dig selv og din familie en unik oplevelse, hvor I kan møde jeres kommende barn.

Om Hej Baby

Hej Baby er opstået på baggrund af et stort ønske om at kunne tilbyde den gravide og familien et tæt bånd til den nyfødte gennem hele graviditeten.

Klinikken består af Payam, Farnoosh og Anne. Payam er læge og har 22 års erfaring med ultralydsscanningsteknologi. Anne og Farnoosh er assistenter og sekretærer i klinikken. Anne tilbyder desuden graviditetsmassage.
Klinikken tilbyder scanninger, hvor de lægger meget stor vægt på at give den gravide og hendes familie en god oplevelse og nogle fantastiske billeder.

I scanningsklinikken i Aalborg kan du blive scannet under hele graviditeten, så ofte du har lyst.

Hej Baby er ejet af PAYAM Holding, der også ejer NORD RPK Medical ApS. NORD RPK Medical er et søsterselskab til Hej Baby, som er medlem af LSI (Life Science innovation) der en mission om at gøre ultralydsudstyr i topkvalitet fra de bedste mærker tilgængeligt over hele verden.

DET SIGER VORES MEDLEMMER

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.
Om konceptet

ET KÆMPE HIT!

“Vi har nu modtaget et par kasser fra DearBaby, og de har været et kampe hit! Legetøjet er tilpasset vores datters specifikke alder og alt i kasserne bliver leget med.”

Kirstine, mor til Sofia på 26 mdr.

Om konceptet

Helt genial!

Oskar har virkelig elsket den her, fordi den er så nem for ham at gribe ud efter og holde fast i, samtidig med at den er rigtig god at bide i.

Om konceptet

Stor legeværdi!

Der er så stor legeværdi i de legesager, der er i kasserne. Det er så skønt, og vores dreng er virkelig blevet udfordret lige præcis ift. hvor han har været aldersmæssigt.