Fremragende 4,8

Cals Smart Sounds Symphony - Baby Einstein

270,00 kr.

Cals Smart Sounds Symphony - Hape

270,00 kr.

Fremragende 4,8

Cal's Smart Sounds Symphony fra Hape

Symfoniorkesteret fra Hape giver anledning til rytmisk leg, fordi barnet kan dirigere sit helt eget orkester af søde dyr ved at berøre tangenterne. Der er tre forskellige aktivitetsniveauer, hvor barnet lærer om dyr, farver og instrumenter. Samtidig opmuntrer det barnet til masser af bevægelse, når det danser til de dejlige toner og rytmer.
  • Producentens anbefalede alder: 6 mdr+
  • Mål: Længde 30 cm, bredde 31 cm, højde 6 cm
Cals Smart Sounds Symphony - Hape

270,00 kr.

Fremragende 4,8

Cals Smart Sounds Symphony - Hape

Børn er født rytmiske, fordi de har været vant til rytmer inde i mors mave. Symfoniorkesteret giver rigtig god mening fra 8-10 måneder+, eller når barnet kan sidde stabilt og lege frit med hænderne.

En god rytmefornemmelse har en betydning for barnets motoriske udvikling, fordi der ligger rytme bag en god koordinering af bevægelser. En god rytme i bevægelserne gør, at dit barnets bevægelser udføres mere automatiske, så det får overskud til at øve sig på mere komplicerede bevægelsesmønstre.

Har man et forsigtigt barn eller et meget lille barn kan Symfoniorkesteret virker stort og uhåndterbar. Cals Smart Sounds Symphony - Hape

Yderligere information

Vægt 0,76 kg
Størrelse 30 × 31 × 6 cm
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Typer
Aldersgruppe

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross