Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 15%

Aktivitetsur - Little Dutch

169,95 kr. 145,00 kr.

Fremragende 4,8
Aktivitetsur - Little Dutch

169,95 kr. 145,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puzzle Clock

Lær klokken gennem placering af former. En forståelse for tid kan leges ind i en tidlig alder. Det fine puslespilsur fra Little Dutch lærer barnet om det grundlæggende ved urets udseende. Hvordan skal tallene placeret på urskiven? Barnet opnår en forståelse for klokken, tal, farver og former - samtidig med, at det styrker koordinationen. Little Dutch Puzzle Clock er et pædagogisk legetøj i robust materiale, som sikrer mange timers sjov, samtidig med at barnet stifter bekendskab med uret, øver koordination, tal og farver.
  • Alder: 2 år+
  • Produceret i: FSC-certificeret træ
Aktivitetsur - Little Dutch

169,95 kr. 145,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Aktivitetsur - Little Dutch

Barnet kan her lære klokken, tal, farver og former samtidig med det styrker koordinationen. Lær klokken gennem placering af former. En forståelse for tid kan leges ind i en tidlig alder. Det fine puslespilsur fra Little Dutch lærer barnet om det grundlæggende ved urets udseende. Hvordan skal tallene placeret på urskiven? Barnet opnår en forståelse for klokken, tal, farver og former - samtidig med, at det styrker koordinationen. Little Dutch Puzzle Clock er et pædagogisk legetøj i robust materiale, som sikrer mange timers sjov, samtidig med at barnet stifter bekendskab med uret, øver koordination, tal og farver.

Puzzle Clock

Hvad er klokken? Det fine puslespilsur fra Little Dutch lærer om det grundlæggende ved ur og at kende klokken. Uret er også godt til læring om dyr, former og farver.

Aktivitetsur - Little Dutch

  • Producentens anbefalede alder: 2+ år

Yderligere information

Vægt 0,380 kg
Størrelse 22,5 × 8,5 × 22,5 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Gaver

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross