Little Dutch

Little Dutch er et internationalt anerkendt Hollandsk all-in-one brand der spænder bredt. Deres legetøj er af træ, med lang levetid og et fokus på at følger barnets alder og udvikling. Little Dutch er kendt for deres høje kvalitet af legetøj, smukke design og flotte farver. Deres legetøj vil pynte på et hvert børneværelse. Få alle produkter gratis leveret med et medlemskab hos Dearbaby.

Oplev magien bag little dutch legetøj 

Dyk ned i en verden af charmerende leg med Little Dutch legetøj. Hvert stykke legetøj er skabt med omhu og dedikation, og bag hvert design gemmer sig en unik historie om kreativitet og elegance. Little Dutch formår at kombinere stilfuldt design med legende funktionalitet, hvilket gør hvert produkt til mere end blot legetøj – det er en rejse gennem sansernes og fantasien. Little dutch producerer alt fra legetøj, til unikke ting til indretningen på børneværelset. Der er fokus på lang levetid, så legetøjet skal gå i generationer gennem familien. Dette brand opstod da en mor var gravid og følte hun manglede flot tilbehør til børneværelset. 

Derfra tog det fart, da disse produkter passer ind på ethvert børneværelse. 

Det er ikke blot et legetøjsmærke; det er en manifestation af kærlighed til børns glæde og udvikling. Grundlagt med en passion for at skabe smukt og funktionelt legetøj, bringer de elegance ind i legeuniverset. Hvert produkt er nøje gennemtænkt og designet med sans for detaljer, hvilket giver en unik og tidløs kvalitet. 

Motorisk trivsel gennem Leg 

At lege er ikke kun sjovt; det er også en afgørende del af barnets udvikling. Deres legetøj er skabt med fokus på at fremme motorisk trivsel hos børn. Fra de blide kurver på vores rangler til de taktile overflader på stable klodserne – hvert element inspirerer til udforskning og styrker motoriske færdigheder, alt imens børnene nyder magiske øjeblikke af leg. 

Aldersgrupper og magiske øjeblikke 

Dette legetøj er en følgesvend gennem hele barndommen. Fra de første øjeblikke hvor du med en memory boks kan gemme alle de unikke første minder, som deres første tand, til de spændende udfordringer med aktivitetslegetøj for de ældre børn. Vores sortiment er skræddersyet til at imødekomme forskellige aldersgrupper, hvilket gør Little Dutch til den perfekte ledsager, der vokser med dit barn. Oplev legen fra nyfødt til småbørn og videre til de tidlige skoleår. Dyk ned i vores kollektion og opdag, hvordan Little Dutch forvandler hvert legetøjsøjeblik til en legende af læring og glæde. Little Dutch – hvor hvert legetøj er en indbydelse til magiske stunder og uendelig leg.