fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Color match eggs – TickiT

349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 169 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Color match eggs – TickiT

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Color match eggs – TickiT er et sjovt og virkelighedstro produkt med hvide æg og en grøn æggebakke. Når barnet trækker de hvide æg fra hinanden, indeholder de farvestrålende æggeblommer og et tal fra 1-12. Hver æg-halvdel har pinde eller huller, der passer til antallet på den anden halvdel, så de kan sættes sammen. Fantastisk produkt til barnet på 16-18 måneder, som er optaget af mere komplicerede lege. Barnets finmotorik udvikles, når de enkelte dele skal sættes sammen igen, samtidig med at barnets farvegenkendelse udfordres.
  • God legeoplevelse fra 16 mdr. (testet i DearBaby konceptet)
  • Æg: 4,5 cm i diameter
  • Æggebakke: 29,6 cm
Color match eggs – TickiT

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Color match eggs – TickiT

Produktet indbyder til masser af underholdning. I kan have det sjovt med at benævne tallene, tælle pindene og finde de rigtige farvematch, så æggene kan blive hele igen. Samtidig giver det anledning til at tale om farver og tal. Det er også en god leg til fortsat at træne finmotorikken, da det kræver præcision at sammensætte delene igen.

Color match eggs – TickiT  toys er et sjovt og virkelighedstro produkt med hvide æg og en grøn æggebakke. Når barnet trækker de hvide æg fra hinanden, indeholder de farvestrålende æggeblommer og et tal fra 1-12. Hver æg-halvdel har pinde eller huller, der passer til antallet på den anden halvdel, så de kan sættes sammen. Fantastisk produkt til barnet på 16-18 måneder, som er optaget af mere komplicerede lege. Barnets finmotorik udvikles, når de enkelte dele skal sættes sammen igen, samtidig med at barnets farvegenkendelse udfordres.

  • God legeoplevelse fra 16 mdr. (testet i DearBaby konceptet)
  • Æg: 4,5 cm i diameter
  • Æggebakke: 29,6 cm
  • Se flere produkter fra TickIt

Yderligere information

Vægt 0,460 kg
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross