Color match eggs – TickiT

349,00 DKK

TickiT® Color match eggs er et sjovt og virkelighedstro produkt med hvide æg og en grøn æggebakke. Når barnet trækker de hvide æg fra hinanden, indeholder de farvestrålende æggeblommer og et tal fra 1-12. Hver æg-halvdel har pinde eller huller, der passer til antallet på den anden halvdel, så de kan sættes sammen. Fantastisk produkt til barnet på 16-18 måneder, som er optaget af mere komplicerede lege. Barnets finmotorik udvikles, når de enkelte dele skal sættes sammen igen, samtidig med at barnets farvegenkendelse udfordres.

  • Æg: 4,5 cm i diameter
  • Æggebakke: 29,6 cm

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-797406 Kategorier: ,

Beskrivelse

Color match eggs – TickiT toys

Produktet indbyder til masser af underholdning. I kan have det sjovt med at benævne tallene, tælle pindene og finde de rigtige farvematch, så æggene kan blive hele igen. Samtidig giver det anledning til at tale om farver og tal. Det er også en god leg til fortsat at træne finmotorikken, da det kræver præcision at sammensætte delene igen.

Color match eggs – TickiT  toys er et sjovt og virkelighedstro produkt med hvide æg og en grøn æggebakke. Når barnet trækker de hvide æg fra hinanden, indeholder de farvestrålende æggeblommer og et tal fra 1-12. Hver æg-halvdel har pinde eller huller, der passer til antallet på den anden halvdel, så de kan sættes sammen. Fantastisk produkt til barnet på 16-18 måneder, som er optaget af mere komplicerede lege. Barnets finmotorik udvikles, når de enkelte dele skal sættes sammen igen, samtidig med at barnets farvegenkendelse udfordres.

  • Æg: 4,5 cm i diameter
  • Æggebakke: 29,6 cm

Yderligere information

Vægt 0.460 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer