FRIGG

FRIGG sutter sikrer komfort til din baby i et minimalistisk og moderne design. Alle FRIGG sutter er fremstillet i Danmark i højeste kvalitet og er derfor det sikre valg til din baby. Som medlem kan du spare 20% på alle sutter fra FRIGG. Log ind inden du shopper.

Frigg sutter

Alle FRIGG sutter er 100% designet og fremstillet i Danmark som det eneste suttemærke på markedet. De er produceret med en stræk- og vakuumtest, og de opfylder EN1400 + A2 sikkerhedskravene. FRIGG har fokus på moderkærlighed. Inspirationen kommer fra den nordiske mytologi, og mere specifikt gudinden for moderskab og frugtbarhed kaldet Frigg.

Minimalistisk design

Hos DearBaby finder du udvalgte FRIGG sutter i designet Rope og Daisy.

Designet af FRIGG Rope er inspireret af et reb, som repræsenterer sikkerhed og stabilitet. Inspirationen af et reb er tydelig i designet af sutten, da et tyndt reb omkranser skjoldet, mens et tykkere reb bruges som håndtag. FRIGG Rope er for både drenge og piger, der elsker et fantastisk eventyr.

FRIGG Daisy sutten har et elegant design med flossede kanter, der efterligner blomsterblade. De elegante detaljer fanger den stilbevidste mors opmærksomhed, og derfor passer designet perfekt til nutidens mødre, der elsker klassisk design.

Begge designs er med en rund sut med en rund brystvorteform. Den runde sut ligner en mors bryst i både form og materiale. Forklaringen på det er, at når baby skal til at amme, ruller tungen sig op omkring brystvorten og skaber et vakuum, som får mælken til at flyde. Når baby sutter på en rund sut, ruller det tungen rundt på samme måde.

Den runde form anbefales af pædiatriske kiropraktorer og barselshoteller i Danmark.

Sikkerhedstestet

Når du vælger FRIGG sutter, træffer du et sundt og sikkert valg for din baby. Alle sutterne udvikles løbende og gennemtestes grundigt, så du trygt kan lade din baby bruge sutterne. Sutterne er sammensat ud fra en innovativ 4-trins proces i forhold til at forbinde suttedelene. Det sikrer, at ingen af materialerne lider under nogen form for stress. Du kan læse om det innovative Click-lock® system HER.

Rengøring af sutter

Læg sutten i en skål og hæld kogende vand over den. Lad det trække i 3-5 minutter. Må ikke nedsænkes i mere end 5 minutter. Fjern og placer sutten på en overflade for at lufttørre. Brug ikke sterilisatorer, mikrobølgeovne eller opvaskemaskiner. For optimal sikkerhed og hygiejne anbefaler vi at kassere sutten efter 1-2 måneders konsekvent brug. Tjek altid sutten før brug og kasser den ved de første tegn på skade eller slid.