fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

FRIGG Daisy Latex Sut - Croissant - Str. 1

36,00 kr.Medlemspris: 28,80 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
FRIGG Daisy Latex Sut Croissant

36,00 kr.Medlemspris: 28,80 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Udvalg af FRIGG Daisy Natural Rubber Pacifier som alle er 100% fri for phthalater, BPA og PVC. Suttehovedet er lavet af 100% naturgummi. 
  • Str. 1
  • Alder: 0-6 måneder
  • Husk at alle produkter sendes fragtfrit, hvis I abonnerer på DearBaby. Log ind med jeres bruger før I shopper. Vi vedlægger ordren i jeres legetøjskasse 📦
FRIGG Daisy Latex Sut Croissant

36,00 kr.Medlemspris: 28,80 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

FRIGG Daisy Latex Sut i farven Croissant

FRIGG Daisy Latex Sut - Str. 1. Producenten anbefaler at sterilisere sutten før brug. Af hygiejniske grunde anbefaler vi, at du udskifter sutten efter 1-2 måneder. Naturgummi har en elastisk og blød konsistens, der føles trygt og behageligt for baby at sutte på.

Udvalg af FRIGG Daisy Natural Rubber Pacifier som alle er 100% fri for phthalater, BPA og PVC. Suttehovedet er lavet af 100% naturgummi. 

Daisy sutten med flossede kanter, der efterligner blomsterblade, er essensen af ​​elegant design

  • FRIGG Daisy Latex Sut Croissant
  • Str 1
  • Alder: 0-6 måneder
  • Husk at alle produkter sendes fragtfrit, hvis I abonnerer på DearBaby. Log ind med jeres bruger før I shopper. Vi vedlægger ordren I jeres legetøjskasse.
Vidste du at

Frigg er Odins hustru i den nordiske mytologi og bliver opfattet som gudinden for ægteskabet og moderlig kærlighed. Hun blev ofte tilbudt ved fødsler og hvis mødre havde brug for beskyttelse. Inspireret af hende blev det skandinaviske design Frigg skabt, som fremstiller danske babyprodukter.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross