fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 19%

Classroom Play Food Set - Learning Resources

1.349,95 kr. 1.099,00 kr.

Fremragende 4,8
Classroom Play Food Set Learning resources

1.349,95 kr. 1.099,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Classroom Play Food Set - Det store sæt med legemad har rigtig mange legemuligheder og kan anvendes til langt mere end blot rolleleg eller tilbehør til legekøkkenet. Sættet udvikler barnets fantasi, logiske sans, form- og farvegenkendelse, sprog og hånd-øje koordination. Brug legesættet til at udvikle barnets forståelse for kategorier. Sorter grønsager, frugter, kornprodukter mv. Sorteringsleg er en fantastisk måde at udvikle børns kognitive og motoriske færdigheder på. Sortering og kategorisering er en grundlæggende måde at tilegne sig nye ord, begreber og oplevelser på. For at forstå hvad noget er og betyder, skal barnet have styr på, hvordan ting adskiller sig fra hinanden.
  • Alder: 2 år+
  • Indeholder 100 forskellige dele; - frugt, grøntsager, kylling, bøf, æg, korn, pasta, brød, mælk, juice, småkager, kringle, pandekager og kiks
  • 1 opbevaringskasse i plast
 
Classroom Play Food Set Learning resources

1.349,95 kr. 1.099,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Classroom Play Food Set - Learning ResourcesNew Sprouts®

Det store sæt med legemad har rigtig mange legemuligheder og kan anvendes til langt mere end blot rolleleg. Produktet udvikler barnets fantasi, logiske sans, form- og farvegenkendelse, sprog og hånd-øje koordination.

Brug legesættet til at udvikle barnets forståelse for kategorier. Sorter grønsager, frugter, kornprodukter mv. Sorteringsleg er en fantastisk måde at udvikle børns kognitive og motoriske færdigheder på. Sortering og kategorisering er en grundlæggende måde at tilegne sig nye ord, begreber og oplevelser på. For at forstå hvad noget er og betyder, skal barnet have styr på, hvordan ting adskiller sig fra hinanden.

  • 1 opbevaringskasse i plast med kliklåg 30 x 30 cm

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling.

Yderligere information

Vægt 2,770 kg
Størrelse 38 × 26 × 22 cm
Alder

Brand

Gaver

,

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross