Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 20%

Den lille høne og guldægget

149,95 kr. 119,95 kr.

Fremragende 4,8
Den lille høne og guldægget fra forlaget Bolden

149,95 kr. 119,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et moderne eventyr om Den lille høne, som så brændende ønsker sig at få en lille kylling. Hendes egne æg dur dog ikke, og ingen hjemme i hønsegården kan hjælpe hende, så Den lille høne drager ud i verden for at finde lykken … På sin vej møder hun fisken, krokodillen, skildpadden og mange andre dyr, men ingen lader til at kunne undvære et æg. Den lille høne føler sig uendelig trist, indtil hun møder en silkehøne, som har flere æg, end hun selv kan bruge. Og nu kan Den lille høne vende lykkeligt hjemad mod hønsegården med den dyrebareste gave. En sød fortælling om, hvordan man kan være så ønsket, at ens forældre vil gå til verdens ende for at få én. Skrevet af Dorte Rudi Andersen med udgangspunkt i hendes egne erfaringer som ufrivillig barnløs.
 • Alder: God læseoplevelse fra ca. 2 år
 • Sider 32
 • Mål: 24 x 24 cm
Den lille høne og guldægget fra forlaget Bolden

149,95 kr. 119,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den lille høne og guldægget
Skrevet af Dorte Rudi Andersen med udgangspunkt i hendes egne erfaringer som ufrivillig barnløs.
Illustreret af:
Udgivet af den populære Forlag: Forlaget bolden
Se interview med forfatteren: https://www.youtube.com/watch?v=P9WH_UXFEAc&t=9s

Et moderne eventyr om Den lille høne, som så brændende ønsker sig at få en lille kylling. Hendes egne æg dur dog ikke, og ingen hjemme i hønsegården kan hjælpe hende, så Den lille høne drager ud i verden for at finde lykken …

På sin vej møder hun fisken, krokodillen, skildpadden og mange andre dyr, men ingen lader til at kunne undvære et æg. Den lille høne føler sig uendelig trist, indtil hun møder en silkehøne, som har flere æg, end hun selv kan bruge. Og nu kan Den lille høne vende lykkeligt hjemad mod hønsegården med den dyrebareste gave.Fortællingen Den lille høne og guldægget er om, hvordan man kan være så ønsket, at ens forældre vil gå til verdens ende for at få én. Med sin fantasifulde historie og levende beskrivelser tager "Den lille høne og guldægget" læserne med på en følelsesmæssig rejse.

Skrevet af Dorte Rudi Andersen med udgangspunkt i hendes egne erfaringer som ufrivillig barnløs.

  • Alder: God læseoplevelse fra ca. 2 år
  • Sider 32
  • Mål: 24 x 24 cm
  • ISBN: 9788772056630

Yderligere information

Vægt 0,380 kg
Størrelse 24 × 24 × 1 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross