Lægesæt – New Classic Toys

259,00 DKK

Lægesættet lægger op til, at barnet kan udfolde sin rolleleg, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er et godt produkt, fordi de mange sjove instrumenter er lette at starte en leg omkring. Indeholder: Stetoskop, otoskop, termometer, reflekshammer, sprøjte, salve, krukke, 3 plastre, en rulle bandage og notesbog med blyant.

  • 24 dele i alt
  • Mål: 22,5 x 18 x 9 cm
  • Godkendt fra 3 år

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-N18291 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lægesæt – New Classic Toys

Det er ikke vigtigt, at de enkelte instrumenter bruges korrekt, men måske kan barnet genkende flere af dem fra et tidspunkt, hvor de selv har været ved lægen. Og den oplevelse gengiver de måske i sin leg. I kan bruge instrumenterne til eksempelvis at tilse bamser, forældre eller søskende. Den sjove lægetaske giver en forståelse for kroppen, og at lægen kan hjælpe, hvis man kommer til skade. På den måde bliver legen en måde at forstå omverdenen på. Er barnet glad for at lege læge, så vil de elske Bamselægen på Ramasjang.

Dette lægesæt lægger op til, at barnet kan udfolde sin rolleleg, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er et godt produkt, fordi de mange sjove instrumenter er lette at starte en leg omkring. Indeholder: Stetoskop, otoskop, termometer, reflekshammer, sprøjte, salve, krukke, 3 plastre, en rulle bandage og notesbog med blyant.

  • 24 dele i alt
  • Mål: 22,5 x 18 x 9 cm
  • Godkendt fra 3 år

Yderligere information

Vægt 0.320 kg
Brand

Aldersgruppe

Typer

,