Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Magnetisk labyrint - Hape

199,00 kr.

Fremragende 4,8
magnetisk labyrint

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Udforsk Hape's magnetiske labyrint og flyt magnetkuglerne rundt med staven, så de kommer på plads i køretøjerne. Labyrinten er rigtig god til at styrke barnet finmotorik og fingrefærdigheder og til at udvikle farvegenkendelse og problemløsningsevner.
  • Alder: 2 år+
  • Mål: 27,5 x 27,5 x 3,5 cm
magnetisk labyrint

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magnetisk labyrint - Hape

Det gælder om at flytte kuglerne rundt i labyrinten med den magnetiske stav og få dem på plads i de rette køretøjer.

Den sjove magnetisk labyrint fra Hape indbyder til timevis af underholdning. Den er lavet i et letvægtsmateriale, så den er nem at have med på farten. På den måde har barnet altid underholdning lige i nærheden. Barnet kan enten bruge manetstavnen til at føre de magnetiske kugler gennem labyrinten eller vippe brættet for at føre kuglerne rundt.

Barnet kan også øve sig på at tælle kuglerne og benævne de forskellige farver.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Størrelse 24,5 × 24,5 × 2,1 cm
Alder

Brand

Legetøj

,

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross