Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Wooden Story Needle - XL Synål

149,00 kr.

Fremragende 4,8
wooden story

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Trænålen i størrelse XL er specielt designet til det mindre barn. Nål og snor er godkendt fra 12 måneder. Barnet vil fra 17+ måneder kunne øve finmotorikken ved at tråde klodserne fra Natural Stacking Toy XL med den silkebløde bomuldssnor og den store nål. Trådleg er god til træning af finmotorikken og hånd-øje koordination. Barnet får lettere ved at holde farveblyanter og andre redskaber i fremtiden.
  • Nål længde 9 cm
  • Fremstillet af FSC certificerede materialer
  • Glatslebet, behandlet med bivoks og botaniske olier
  • Tilbehør til Natural Stacking Toy XL
wooden story

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Wooden Story Needle - XL Synål

Trænålen i størrelse XL er specielt designet til det mindre barn. Nål og snor er godkendt fra 12 måneder. Barnet vil fra 17+ måneder kunne øve finmotorikken ved at tråde klodserne fra Natural Stacking Toy XL med den silkebløde bomuldssnor og den store nål. Trådleg er god til træning af finmotorikken og hånd-øje koordination. Barnet får lettere ved at holde farveblyanter og andre redskaber i fremtiden. Wooden Story Needle - XL Synål

  • Nål længde 9 cm
  • Fremstillet af FSC certificerede materialer
  • Glatslebet, behandlet med bivoks og botaniske olier
  • Tilbehør til Natural Stacking Toy XL

Denne ekstra store nål er specielt fremstillet til de mindre børn, så de har lettere ved at holde om den.  Kuglen for enden af snoren fungerer, som stopper for træklodserne.

Yderligere information

Vægt 0,050 kg
Alder

,

Tigerspring

Brand

Legetøj

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross