Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 15%

Spøgelser i Rundetårn - Alvilda

249,95 kr. 212,95 kr.

Fremragende 4,8
spøgelser i rundetårn

249,95 kr. 212,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fantastisk peg og find-bog, der er (næsten) lige så høj som Rundetårnet i København. Der er masser af ting og situationer af tale om, hvilket stimulerer barnets sproglige udvikling. Det vrimler eksempelvis med spøgelser: et med hår, et med skæg, et med prikker, et med striber, et er tykt, og et andet tyndt. Se, om I kan finde alle spøgelserne.Det styrker barnets koncentration og observationsevne. Psst. husk at kigge ind bag bogens mange huller.
  • Fra 3 år - men mindre børn vil også få glæde af finde-bogen
  • Mål: 48 x 22 x 1,5 cm
  • Papbog
  • 18 sider
spøgelser i rundetårn

249,95 kr. 212,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Spøgelser i Rundetårn - Alvilda er en fantastisk og anderledes finde-pege-bog for de mindste, illustreret af Sussi Bech.

En dag ligger Christian IV i sin seng og får en god idé: Han vil bygge et tårn, som alle i hele riget vil blive rigtig stolte af. Tårnet skal være rundt. Det skal stå ved en kirke. Og verdens engang mest kendte eventyrforfatter skal bruge det i ét af sine eventyr …

Alle i hovedstaden København får travlt! Uden for voldene fælder mændene de træer, der skal bruges til tårnets konstruktion, mens konerne gør klar til de festmåltider, som skal afholdes, inden kolossale optog skal gå gennem byen ved tårnets indvielse.

Spøgelser i Rundetårn - Alvilda

  • Fra 3 år - men mindre børn vil også få glæde af finde-bogen
  • Mål: 48 x 22 x 1,5 cm
  • Papbog
  • 18 sider

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi. Se video af bogen her.

Yderligere information

Vægt 1,032 kg
Størrelse 48 × 22 × 1,5 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross