Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Magic Brix - Edushape

299,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 119 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Magic Brix - Edushape

299,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Legetøjet giver anledning til open-ended leg, fordi barnet ikke skal nå frem til et bestemt resultat. På den måde styrkes barnet i selv at bruge sin fantasi og kreativitet til at skabe en leg, hvor han eller hun kan eksperimentere med klodserne og bygge forskellige konstruktioner. Klodsernes fleksibilitet og de bløde pigge gør dem nemme at bygge med, fordi de ikke skal sidde på en bestemt måde, og det stimulerer samtidig barnet taktile sans.

  • Anbefalet alder: Fra 20 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • 36 dele i alt
  • Opbevaringsbox medfølger
Magic Brix - Edushape

299,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magic Brix - Edushape

Legetøjet giver anledning til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde styrkes barnet i selv at bruge sin fantasi og kreativitet til at skabe en leg, hvor de kan eksperimentere med klodserne og bygge forskellige konstruktioner. Klodsernes fleksibilitet og de bløde pigge gør dem nemme at bygge med, fordi de ikke skal sidde på en bestemt måde. Det giver barnet succesoplevelser og bevarer deres nysgerrighed. Samtidig stimuleres den taktile sans, og hånd-øje koordinationen styrkes, når klodserne skal sammensættes. Barnet lærer også om former, farver og størrelser.

  • Anbefalet alder: Fra 20 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • 36 dele i alt
  • Opbevaringsbox medfølger

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 1,025 kg
Brand

Alder

,

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross