Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 6%

Fuglen fra Units

885,00 kr. 829,00 kr.

Fremragende 4,8
units danish design fugl

885,00 kr. 829,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fuglen fra Units er udviklet til at hjælpe baby til at blive mere tilpas i maveliggende. Den er til dig, der vil støtte babys naturlige udvikling blandt andet med den rette liggeposition. Baby har glæde af fuglen allerede fra fødslen til at lette hovedløft, når baby ligger på maven.Ved at lægge baby på den skrå flade, bliver det nemmere at løfte hovedet. Det kan stadig foregå i god kvalitet og med god muskelaktivering omkring kropskernen. Fuglen er også rigtig godt til at øve det sideliggende hovedløft. Det er med til at hjælpe baby til et godt tril fra ryg til mave og til generelt at styrke kropskernen.

  • 70 x 30 x 20 cm
  • EVA-skum uden farlige ftalater
  • Overfladen er skridsikker og blød
  • Let at rengøre
På BabyTummels instagram profil og i BabyTummel app’en kan du se mere om, hvordan I helt konkret bruger fuglen til maveliggende og sideliggende. Produktet sendes direkte fra Units lager, uden ekstra leveringstid.
units danish design fugl

885,00 kr. 829,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fuglen fra Units Danish Design 

Fuglen er til dig, der vil støtte babys naturlige udvikling blandt andet med den rette liggeposition. Baby har glæde af fuglen allerede fra fødslen til at lette hovedløft, når baby ligger på maven.

Fuglen fra Units er udviklet til at hjælpe baby til at blive mere tilpas i maveliggende.Ved at lægge baby på den skrå flade, bliver det nemmere at løfte hovedet. Det kan stadig foregå i god kvalitet og med god muskelaktivering omkring kropskernen.Fuglen er også rigtig godt til at øve det sideliggende hovedløft. Det er med til at hjælpe baby til et godt tril fra ryg til mave og generelt styrke kropskernen.Når baby begynder at komme fremad, er Fuglen også en super forhindring at krybe/kravle op over. Fuglen ligger godt stabilt og det er fantastisk motorisk træning at forcere udfordringer.Når baby kommer op og gå er der også masser af motorisk træning i at gå op og ned ad bakke – så Fuglen gør det helt perfekt i motorikbaner.

På BabyTummels instagram profil og i BabyTummel app’en kan du se mere om, hvordan I helt konkret bruger fuglen til maveliggende og sideliggende

Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 70 × 30 × 20 cm
Brand

Alder

Tigerspring

, ,

Variant

ROSA, SORT, GRØN, BLÅ

Gaver

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross