Aktivitetslegetøj

Find aktivitetslegetøj til baby, hvor der er fokus på farver, kontraster og forskellige materialer, der stimulerer babys sanser. Legetøj fra især Playgro og Lamaze har mange aktiviteter at gå på opdagelse i. Find også aktivitetslegetøj til de større børn i form af tumlelegetøj fra Gonge og MODU.

Viser 1–48 af 50 resultater

Aktivitetslegetøj til baby

Hos DearBaby finder du kun særligt udvalgt aktivitetslegetøj. Vi har valgt at fokusere på produkter til de helt små og på tumlelegetøj. Til de helt små babyer fra ca. 2 måneder er det oplagt med aktivitetsophæng, der både kan hænge, men som også kan leges med på gulvet. Her er de forskellige produkter fra især Playgro og Lamaze oplagte, fordi de stimulerer babys sanser på forskellige måder. Her vil I både få knitrende lyde, kontrastfarver, små bideringe og forskellige strukturer, der holder de små hænder beskæftigede, samtidig med at babys taktile, visuelle og auditive sanser stimuleres på en balanceret måde. Aktivitetstrekanten fra Hape er også et rigtig godt aktivitetslegetøj, fordi der er en masse aktiviteter at gå på opdagelse i og “dimse” med.

Aktivitetslegetøj til tumlinge

Du finder også aktivitetslegetøj til de større børn fra ca. 1 år. Her har vi valgt at fokusere på tumlelegetøj fra eksempelvis Gonge og MODU, som giver barnet en masse grovmotoriske udfordringer, mens de har det sjovt. Produkterne spænder over en bredere aldersgruppe og kan typisk bruges helt op til 4 år og faktisk også 4+ år. Grovmotorik refererer til evnen til at bruge store muskelgrupper til at udføre bevægelser og opgaver, såsom at gå, løbe, hoppe, klatre og balancere. Disse bevægelser involverer typisk store muskler i kroppen, såsom ben, arme, ryg og kernemuskelaturen. Grovmotoriske færdigheder er afgørende for at udføre hverdagsaktiviteter og deltage i fysisk aktivitet, som også er en vigtig i forhold til at indgå i legerelationer med andre børn.