Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Tumble Jungle Musical Roller - Playgro

179,95 kr.Medlemspris: 143,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Tumble Jungle Musical Roller fra Playgro

179,95 kr.Medlemspris: 143,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Denne sjove oppustelige ruller stimulerer dit barns koordinationsevne og sanser. Legetøjet passer til dit barn fra seks måneders alderen og op efter, da barnet ved det fjerde og femte tigerspring udforsker en verden af begivenheder og sammenhænge. Ideelt når barnet kan sidde selv uden støtte.
  • Alder: 6 måneder +
  • Indeholder 2x LR41 batterier (1,5V)
  • Mål: L: 24 cm
Tumble Jungle Musical Roller fra Playgro

179,95 kr.Medlemspris: 143,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tumble Jungle Musical Roller er en oppustelig rulle, som indeholder bolde og musik. Barnet får styrket sin koordinasationsevne og sanser, når det leger med rullen. Legetøjet passer til det fjerde og femte tigerspring, hvor dit barn gennemgår udforsker og gennemgår en verden af begivenheder og sammenhænge.

Andre produkter fra Playgro: Playgro badeleg gaveæske – en sjov leg til dit barn som mestre at sidde stabilt i badekarret og dermed kan have hænderne fri til at fiske.

Playgro er et australsk familieejet legetøjsfirma. Deres mission er, at udvikle og skabe sjovt og innovativt legetøj, ved at stimulere børns fantasi gennem læring og leg.

  • Alder: 6 måneder +
  • Medfølger: 2 stk. LR41 batterier (1,5V)

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 24 × 22 × 6 cm
Brand

Alder

Tigerspring

,

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross