Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Explore & More Follow-bee - Skip Hop

349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Explore & More Follow-bee - Skip Hop

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den interaktive bi er fantastisk til at opmuntre baby til bevægelse! Bien kører rundt på gulvet, mens den snurrer, blinker og spiller musik. Barnet motiveres til at kravle efter bien. Det er ikke unormalt, hvis baby er lidt bange for bien i starten. Men de synes sikkert alligevel, at det er spændende at betragte dens bevægelser og blinkende lys. Se video forneden!
  • Mål: 14 x 14 x 10 cm
  • Bien har en sensor og bevæger sig efter omgivelserne
  • Godkendt fra 5 måneder
  • Der medfølger ikke batterier. Bruger 3 x AA batterier
Explore & More Follow-bee - Skip Hop

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Explore & More Follow-bee - Skip Hop

Mellem 6 og 9 måneder er de fleste babyer i fuld gang med at lære at kravle. Det kommer til udtryk, når barnet rokker frem og tilbage eller når de møver sig frem på maven. Her kan legetøj være en rigtig god motivation til at komme fremad.

Den interaktive bi er fantastisk til at opmuntre baby til bevægelse!

Bien kører rundt på gulvet, mens den snurrer, blinker og spiller musik. Barnet motiveres til at kravle efter bien. Det er ikke unormalt, hvis baby er lidt bange for bien i starten. Men de synes sikkert alligevel, at det er spændende at betragte dens bevægelser og blinkende lys.

Explore & More Follow-bee - Skip Hop

Yderligere information

Vægt 0,522 kg
Brand

Alder

Tigerspring

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross