Sprogstart: Min lille bog om Vuggestue

99,95 DKK

Sprogstart fra Mais & Co

Lær dit lille barn ord og begreber med denne fine pegebog fyldt med læring og læseglæde.

I bogen finder I de gængse ting, der bruges og gøres i vuggestuen, så der kan sættes ord på og forklares og fortælles. Bogen indbyder til masser af snak og dialogisk læsning og de interaktive elementer er med til at fastholde den lilles opmærksomhed og kan tjene som et fint, lille ritual. En bog man let kan være sammen om.

Bogen understøtter begrebsindlæringen og træner hukommelse og ord, da der sættes ord på de forskellige på dagens gang i en typisk vuggestue eller dagpleje. 

  • Drejeskive og interaktive elementer
  • Mål: 17 x 17 x 2
  • Materiale: Trykt på certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug.
  • Antal sider: 10
  • Anbefalet alder: fra 6 måneder

Se de andre bøger i Sprogstart-serien:

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788793723641 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sprogstart: Min lille bog om Vuggestue

FORÆLDREGUIDE:
Peg på tingene og sig, hvad den hedder. Peg også på de samme ting hjemme hos jer selv. Brug illustrationerne til at tale om det, der sker i vuggestuen. Nævn navnene på de andre børn, og tal om dagen fra start til slut. Som barnet bliver større, kan der sættes flere ord på hver enkelt ting. I kan tale om, hvad barnet bedst kan lide at lege med, hvilken farve legetøjet har, om det er blødt eller hårdt, stort eller lille. Tæl også alt, hvad der kan tælles og brug også illustrationerne til at fortælle historier ud fra.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Sprogstart: Min lille bog om Vuggestue

Yderligere information

Vægt 0.326 kg
Størrelse 17 × 17 × 2 cm
Brand

Typer

Aldersgruppe

Tigerspring

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Papbøger