Sprogstart: Min lille bog om Kroppen

99,95 DKK

Sprogstart fra Mais & Co

Lær dit lille barn ord og begreber med denne fine pegebog fyldt med læring og læseglæde.

I bogen introduceres de fem sanser: høresansen, følesansen, lugtesansen, smagssansen og synssansen med små opgaver undervejs. Bogen indbyder til masser af snak og dialogisk læsning og de interaktive elementer er med til at fastholde den lilles opmærksomhed og kan tjene som et fint, lille ritual. En bog man let kan være sammen om.

  • Drejeskive og interaktive elementer
  • Mål: 17 x 17 x 2
  • Materiale: Trykt på certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug.
  • Antal sider: 10
  • Anbefalet alder: fra 6 måneder

Se de andre bøger i Sprogstart-serien:

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788793723658-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sprogstart: Min lille bog om kroppen – Mais & Co

FORÆLDREGUIDE:
Peg på de forskellige dele af kroppen og sig, hvad de hedder. Peg også på fx barnets eget hoved, næse eller mave. Brug illustrationerne og peg på fx legepladsen og sig hej til børnene. Efterlign børnenes følelser og prøv og se, om I kan gætte, hvorfor drengen er ked af det? Som barnet bliver større, kan der let sættes flere ord på dele af kroppen og der kan laves grimasser. Brug illustrationerne og tal også om børnenes tøj. Hvilke farver har det? Tæl alt, hvad der kan tælles, og brug illustrationerne til at fortælle historier ud fra.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Sprogstart: Min lille bog om kroppen – Mais & Co

Yderligere information

Vægt 0.326 kg
Størrelse 17 × 17 × 2 cm
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Papbøger