Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Min Lille Tjajkovskij - Musikbog

139,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 29 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Min lille Tjajkovskij - Bolden

139,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min Lille Tjajkovskij - musikbog indeholder uddrag fra: “Russerdansen” fra Nøddeknækkeren, “Rørfløjternes dans” fra Nøddeknækkeren, “De små svaners dans” fra Svanesøen, “Moderato” fra SvanesøenKlaverkoncert nr. 1 og “Vals” fra Tornerose. Se video fra Min Lille Tjajkovskij her
Min lille Tjajkovskij - Bolden

139,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min Lille Tjajkovskij - Musikbog

Tryk på bogens lydknapper og hør uddrag fra klassiske kendte værker. Bøgerne kan også bruges som en del af sove ritualet. Klassisk musik er med til at skabe ro og kan være med til at forbedre barnets søvnkvalitet. Meget forskning tyder på at klassisk musik stimulerer barnets sproglige og kreative udvikling.

  • God sanseoplevelse fra 6 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Illustreret af Séverine Cordier

Musikbogen indeholder følgende:

  • “Russerdansen” fra Nøddeknækkeren
  • “Rørfløjternes dans” fra Nøddeknækkeren
  • “De små svaners dans” fra Svanesøen
  • “Moderato” fra Svanesøen
  • “Klaverkoncert nr.1”
  • “Vals” fra Tornerose

I samme serie:
Min lille bog med klassisk musik
Min lille Vivaldi Musikbog

Andre bøger med klassisk musik:
Min godnatbog med klassisk musik
Min koncertbog med klassisk musik

Forlaget Bolden udgiver børnebøger, som har fokus på at vække barnets nysgerrighed og give dem en sjov og lærerig oplevelse.

Se video fra bogen Min Lille Tjajkovskij her

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross