Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Babblarna - tidlig sprogudvikling Bundle

369,00 kr. 349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 178 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Hvad laver Babblarna? Tidlig sprogudvikling

369,00 kr. 349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Figurerne og bogen om Babblarna er udviklet til at hjælpe barnet med den tidlige sprogudvikling. Konceptet er baseret på Karlstadmodellen, som er en sprogtræningsmodel. Bogen er en talebog, der lægger op til samtale, da den ikke har nogen tekst. Hvad laver Babblarna? Og hvilken figur mangler på siderne? Læs mere om konceptet under beskrivelse.
 • Inkluderer: 6 figurer (Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo)
 • Materiale figurer: Plast (fri for cadmium, BPA og phtalater)
 • Alder: God læseoplevelse fra ca. 15 måneder
 • Sprog: dansk
 • Materiale bog: Tykt pap
 • 10 sider
 • Mål: 16 x 16 cm
 • Se videoer om Babblarna her
Hvad laver Babblarna? Tidlig sprogudvikling

369,00 kr. 349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Babblarna - tidlig sprogudvikling Bundle

Figurerne Babblarna er lyddukker, hvis navne har fokus på fonologi, dvs. sprogets lyde. Babblarnas sprog tager udgangspunkt i talesprogets melodi, og dermed lærer barnet, hvordan sproget lyder. Samtidig giver det også barnet anledning til at “babble”, når det siger figurernes navne. Det at komme i gang med at tale uden at bruge rigtige ord, fungerer som en motivation for mange børn. Konceptet er udviklet med henblik på at give barnet en tydelig rolle i læsningen, og derfor er barnet med til at føre fortællingen fremad. Bogen lægger op til samtale, som vækker barnets nysgerrighed og lyst til at deltage.

Legeguide:
Brug figurerne sammen med bogen, fordi det vil skabe en kobling mellem det fysiske og visuelle, som er med til at aktiverer barnets krop og sanser. Det er med til at lagre læringen bedre for barnet, både i barnets bevidsthed og hukommelse. På hver side i bogen mangler der én af figurerne. Kan I sammen gennemskue, hvem det er der mangler? Peg på billederne og figurerne og tal om dem, mens I finder ud af, hvem der gemmer sig på den anden side. Når den manglende figur kommer til syne, kan I babble sammen ved at sige figurens navn, og hvad de laver. Bogen og figurerne lægger op til samtale, som vækker barnets nysgerrighed og lyst til at deltage.

Find alt med Babblarna her

 • Inkluderer: 6 figurer (Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo)
 • Materiale figurer: Plast (fri for cadmium, BPA og phtalater)
 • materialer godkendt fra 0 år
 • Sprog: dansk
 • Materiale bog: Tykt pap
 • 10 sider
 • Mål: 16 x 16 cm
 • Bogen og figurer kan købes hver for sig
 • Læs mere om Babblarna her
 • Se videoer om Babblarna her

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross