Mine første 100 maskiner

89,00 DKK

En rigtig god billedbog til at bygge videre på barnets ordforråd, som fremmer den sproglige udvikling.

Når barnet kan genkende de ting, I taler om, øger det interessen og opmærksomheden. Bogen giver barnet rig mulighed for at lære nye ord på en visuel måde, samtidig med at de tykke sider gør det lettere for barnet at bladre selv.

  • Mål: 2,6 x 12,8 x 15,8 cm
  • Antal sider: 24
  • fra ca. 6 måneder

På lager

Varenummer (SKU): SHOP- 9788711997192 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mine første 100 Maskiner er en solid papbog i godt format til små hænder. Kig på de flotte fotos både af udrykningskøretøjer, landbrugsmaskiner, biler osv., og lær nye ord eller måske genkender baby allerede nogle af maskinerne.

En rigtig god billedbog til at bygge videre på barnets ordforråd, som fremmer den sproglige udvikling. I bogen finder I flotte og genkendelige billeder af forskellige maskiner.

Når barnet kan genkende de ting, I taler om, øger det interessen og opmærksomheden. I bogen Mine første 100 Maskiner får barnet rig mulighed for at lære nye ord på en visuel måde, samtidig med at de tykke sider gør det lettere for barnet at bladre selv.

  • Mål: 2,6 x 12,8 x 15,8 cm
  • Antal sider: 24
  • fra ca. 6 måneder

Kan også købes i vores bundle: Mine første om bundle

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Yderligere information

Vægt 0.232 kg
Brand

Typer

Bøger

Billedbøger, Papbøger

Aldersgruppe

Tigerspring

, , ,