fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Baby gym wooden frame NEO - Kid's Concept

329,00 kr.Medlemspris: 263,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Kids Concept

329,00 kr.Medlemspris: 263,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby er i 2 måneders alderen blevet mere bevidst om sine omgivelser, og derfor er aktivitetsstativet godt til at udvide deres indtryk, da de kan ligge og observere de tre figurer, der bevæger sig. Det giver god mening, fordi babys syn er blevet skarpere, og derfor kan de nu følge figurernes bevægelser med sine øjne. Det er godt med enkle figurer i starten, så de ikke overstimuleres.

  • Mål: 55 x 47,2 x 60 cm
  • Materiale: 100% krydsfiner. CE
  • Farve: Nature
  • Godkendt fra 0 år
  • Figurer sælges seperat
Kids Concept

329,00 kr.Medlemspris: 263,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby gym wooden frame NEO

Måske øver baby sig i at række ud efter dem og gribe fat, hvilket udvikler deres motorik og koordinationsevne. Forældrene kan med fordel stille stativet, så figurerne er over babys bryst, så de lettere kan række ud efter dem. Vedhængene kan nemt skiftes ud, så baby løbende får nye oplevelser, i takt med at de bliver ældre.

Rengør med en fugtig klud. Tør efter med en ren klud. Tjek jævnligt at alle skruer er strammet til, og at alle dele er intakte.

Det er godt med enkle figurer i starten, så de ikke overstimuleres. Baby gym wooden frame NEO.

  • Mål: 55 x 47,2 x 60 cm
  • Materiale: 100% krydsfiner. CE
  • Farve: Nature
  • Godkendt fra 0 år
  • Figurer sælges seperat
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross