fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Dimpl Wobbl.

169,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 79 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Dimpl Wobbl - Fat Brain Toys

169,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bide- og aktivitetslegetøj i BPA-fri silikone, der er lette at holde om. Her kan barnet øve sig i at gribe ud og få fat. Den ujævne overflade er beroligende for værkende gummer, mens de små dutter er spændende at føle og trykke på. Samtidig er der en knap på toppen af produktet, der belønner barnet med en pop-lyd, når han/hun trykker på den. Styrker både hånd-øje koordination, visuel tænkning, motorik og hørelse.
Dimpl Wobbl - Fat Brain Toys

169,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Dimpl Wobbl - Fat Brain Toys

Produktets ujævne overfalde er beroligende for værkende gummer, mens de små silikone dutter er spændende at føle og trykke på. Samtidig er der en silikoneknap på toppen af produktet, der belønner barnet med en behagelig pop-lyd, når der trykkes på den. Produktet kan ikke vælte, og barnet fascineres måske af, at Dimpl Wobbl vipper frem og tilbage, når barnet skubber til den. Barnets leg med Dimpl Wobbl styrker hånd-øje koordination, følesans, visuel tænkning, motorik og hørelse.

Lækkert bide- og aktivitetslegetøj i BPA-fri silikone, der er lette at holde om. Det giver god mening når barnet er i fra 3 måneders alderen, hvor det øver sig i at gribe ud og få fat.

  • Materiale: BPA-fri silikone
  • Mål: Højde 10 cm
  • Anbefalede alder: Fra 3 måneder

 

Yderligere information

Vægt 0,125 kg
Størrelse 10 cm
Farve

Orange, Blå, Grøn

Brand

Alder

Tigerspring

,

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross