Mais & Co.

Mais and Co. er et børnebogsforlag fra 2017, og udgiver kvalitetsbøger til de allermindste 0-5 år med et læringsrettet fokus. Merete Schäffer er indehaver af forlaget og navnet Mais er forbogstaverne i familiens navne og Co. er kattene. Gratis levering for medlemmer.

Viser alle 25 resultater

Når du  læser bøger med de små, åbner du en verden af sanser og følelser. Lad dem udforske siderne med deres hænder og fingre, og skab et hyggeligt øjeblik sammen, hvor I kan slappe af og være til stede i nuet. Beskriv det, I ser i bogen, og læs i det tempo, der passer til dem, mens I giver plads til deres reaktioner. Det er aldrig for tidligt at begynde. Mais og Co bøgerne giver menig allerede fra 3 måneder (kontrastbøgerne) og mange andre fra omkring 6 måneders alderen og i lang tid efter.

Mais og Co er kvalitetsbørnebøger, som holder til at bliver delt og, som kan gå i arv gennem generationer.

Om Mais og Co

Merete Schäffer, ejeren af forlaget Mais+Co, er dedikeret til at udgive kvalitetsbøger til de mindste, med særligt fokus på sprogstimulering og læseglæde. Hendes ambition er at introducere børn til glæden ved bøger fra en tidlig alder, da bøger rummer en bred vifte af sprogstimulering, begrebsindlæring og en varm atmosfære til samvær og hygge.

Forlagets mission er at fylde børnenes verden med en overflod af fantastiske bøger, både derhjemme og i institutioner. Tanken er, at der altid skal være adgang til bøger, så børnene kan fordybe sig og tage en pause fra deres travle liv. Dette åbner også op for kontakt med voksne, sprogstimulering og meningsfulde samtaler omkring bøgernes indhold og de oplevelser, der sker i og omkring historierne.

Bøgerne udvalgt af forlaget er resultatet af Meretes mangeårige erfaring samt eksperters rådgivning, herunder læsekonsulenter og tale-hørekonsulenter. Disse bøger er af høj kvalitet, og de indeholder ofte elementer såsom tekstur, huller eller humor, der beriger læseoplevelsen og fastholder både børn og voksnes interesse.

Med en baggrund i forlagsbranchen gennem flere år har Merete Schäffer grundlagt og drevet Gyldendals Babybogklub i 10 år, etableret og ledet Komma – et imprint under Carlsen/Lindhardt & Ringhof med fokus på bl.a. relancering af læsesystemet Søren og Mette og Kommas læsestart. Desuden har hun haft en rolle som bogindkøber hos Coop gennem en årrække.