Tamburin med tre klokker af skind fra Goki

80,00 DKK

Tamburin med tre klokker Goki

En smuk tamburin fra Goki med tre klokker, som hjælper dit barns motoriske udvikling gennem rytmisk leg. Da det både kræver fingerfærdigheder og rytmisk snilde, vil dit barn elske at blive udfordret og færdigudvikle sine motoriske evner ved at spille på tamburinen. Barnet vil helt sikkert elske at svinge med trommen allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år er det vigtigt at lege under opsyn.

  • Mål: Ø: 10,5
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ og naturligt skind

 

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-UC086 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Tamburin med tre klokker af skind fra Goki

En smuk tamburin fra Goki med tre klokker, som hjælper dit barns motoriske udvikling gennem rytmisk leg. Da det både kræver fingerfærdigheder og rytmisk snilde, vil dit barn elske at blive udfordret. Samt færdigudvikle sine motoriske evner ved at spille på tamburinen. Derfor er en Tamburin med tre klokker af skind fra Goki perfekt til dit barn der er 1+ år gammel.

Tysk kvalitetslegetøj fra Goki

Ekspertviden og forskning i børns udvikling og leg har vist, at børn i alderen 1+ år udvikler sig i spring. Det vil nærmest ske fra den ene dag til den næste at de hopper videre til et nyt udviklingstrin. Hvor den mentale og motoriske udvikling, har brug for nyt legetøj til at udvikle sig.
Goki er et tysk legetøjsmærke, der baserer sig på sunde og bæredygtige valg: Lige fra produktionen af legetøjet, men også kvaliteten og legeværdien af det producerede legetøj. I over 30 år har de produceret alt fra puslespil, trælegetøj til biler.

Legetøj fra goki henvender sig både til drenge og pigebørn, da deres legetøjssortiment har bredt sig udover mange forskellige valgmuligheder. Legetøjet stimulerer og udvikler dit barn baseret på dets køn og alder. Produkterne fra Goki er sikkerhedsgodkendt og gennemtestet. Så du som forælder kan læne dig tilbage og trygt lade dit barn lege og udvikle.

Med produkter fra Goki findes der legetøj til alle typer af børn, så uanset hvilket trin dit barn er på i dets udvikling, vil man kunne finde et stykke legetøj, der passer til netop dit barns udviklingstrin, der sørger for, at dit barn stimuleres og udvikler sig som det bør.

Barnet vil helt sikkert elske at svinge med tamburinen allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år er det vigtigt at lege under opsyn.

  • Mål: Ø: 10,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ og naturligt skind

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 10.5 cm
Aldersgruppe

, , ,

Brand

Typer

,

Tigerspring

, ,

Gaver