fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Tamburin med tre klokker af skind fra Goki

80,00 kr.

Fremragende 4,8
Tamburin fra Goki med skind

80,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tamburin med tre klokker Goki En smuk tamburin fra Goki med tre klokker, som hjælper dit barns motoriske udvikling gennem rytmisk leg. Da det både kræver fingerfærdigheder og rytmisk snilde, vil dit barn elske at blive udfordret og færdigudvikle sine motoriske evner ved at spille på tamburinen. Barnet vil helt sikkert elske at svinge med trommen allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år er det vigtigt at lege under opsyn.
  • Mål: Ø: 10,5
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ og naturligt skind
 
Tamburin fra Goki med skind

80,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tamburin med tre klokker af skind fra Goki

En smuk tamburin fra Goki med tre klokker, som hjælper dit barns motoriske udvikling gennem rytmisk leg. Da det både kræver fingerfærdigheder og rytmisk snilde, vil dit barn elske at blive udfordret. Samt færdigudvikle sine motoriske evner ved at spille på tamburinen. Derfor er en Tamburin med tre klokker af skind fra Goki perfekt til dit barn der er 1+ år gammel.

Tysk kvalitetslegetøj fra Goki

Ekspertviden og forskning i børns udvikling og leg har vist, at børn i alderen 1+ år udvikler sig i spring. Det vil nærmest ske fra den ene dag til den næste at de hopper videre til et nyt udviklingstrin. Hvor den mentale og motoriske udvikling, har brug for nyt legetøj til at udvikle sig.
Goki er et tysk legetøjsmærke, der baserer sig på sunde og bæredygtige valg: Lige fra produktionen af legetøjet, men også kvaliteten og legeværdien af det producerede legetøj. I over 30 år har de produceret alt fra puslespil, trælegetøj til biler.

Legetøj fra goki henvender sig både til drenge og pigebørn, da deres legetøjssortiment har bredt sig udover mange forskellige valgmuligheder. Legetøjet stimulerer og udvikler dit barn baseret på dets køn og alder. Produkterne fra Goki er sikkerhedsgodkendt og gennemtestet. Så du som forælder kan læne dig tilbage og trygt lade dit barn lege og udvikle.

Med produkter fra Goki findes der legetøj til alle typer af børn, så uanset hvilket trin dit barn er på i dets udvikling, vil man kunne finde et stykke legetøj, der passer til netop dit barns udviklingstrin, der sørger for, at dit barn stimuleres og udvikler sig som det bør.

Barnet vil helt sikkert elske at svinge med tamburinen allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år er det vigtigt at lege under opsyn.

  • Mål: Ø: 10,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ og naturligt skind

 

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross