Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

De små lærer - Ord og biler - aktivitetsæske

129,95 kr.

Fremragende 4,8
aktivitetsæske ord og biler

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Underholdende aktivitetsæske, der indeholder både en bog og sjove puslebrikker. De farvestrålende billeder og brikker gør det sjovt for barnet at lære om biler, både og andre ting, der kan køre, sejle og flyve. Tal om navne og farver, og lad barnet øve sin finmotorik ved at placere brikkerne i de rigtige huller. Æsken lukkes med velcro.
aktivitetsæske ord og biler

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Aktivitetsæske ord og biler - Alvilda

Underholdende aktivitetsæske, der indeholder både en bog og sjove puslebrikker. De farvestrålende billeder og brikker gør det sjovt for barnet at lære om biler, både og andre ting, der kan køre, sejle og flyve. Tal om navne og farver, og lad barnet øve sin finmotorik ved at placere brikkerne i de rigtige huller. Æsken lukkes med velcro. 

Farverige fotos af genkendelige ting gør det sjovere og nemmere for barnet at lære nye ord. Aktivitetsæsken styrker barnets sproglige udvikling, logiske sans og hånd-øje koordination.

Aktivitetsæske ord og biler - Alvilda

  • Fra 18 mdr
  • Papbog
  • Mål: 28 x 24 x 3
  • Æsken lukkes med velco

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Alvilda udgiver børne- og ungdomsbøger, primært for aldersgruppen 0-18 år. Gode, danske forfattere og illustratorer står for en betydelig del af forlagets udgivelsesprogram, og Alvilda udgiver derudover bøger af høj kvalitet fra hele verden.

Yderligere information

Vægt 0,800 kg
Størrelse 28 × 24 × 3 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Legetøj

Tigerspring

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross