fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Hej Baby kontrastbog - ord

59,95 kr.

Fremragende 4,8
Hej baby - en pap bog med høj kontrast

59,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Pegebog med enkle kontrastfyldte tegninger, som gør bogen særligt velegnet til tidlig visuel- og sproglig stimulering. Baby reagerer nemlig bedst på høj kontrast i farver og former. Bogen er særligt god fra 2-3 måneder, hvor baby har fokus på mønstre, former og detaljer. Babys syn er blevet skarpere, og det kan fokusere næsten lige så godt som en voksen. Evnen til at se farver er også blevet bedre.
  • Anbefalet alder: Fra 2 måneder
  • Papbog
  • Mål: 13, 5 x 13, 5 cm
Hej baby - en pap bog med høj kontrast

59,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bog med kontraster - Hej baby - Ord fra Mais & Co.

Hej Baby er en serie af pegebøger til de allermindste med illustrationer med høj kontrast. Det lille barns syn udvikler sig gradvist, og den lille baby reagerer bedst på høj kontrast i farver og former. De enkle illustrationer tiltrækker barnets opmærksomhed, stimulerer barnets udvikling, og gør dem velegnede til det helt lille barn fra 0 år +. Bøgerne har tykke papsider og et handy format.

Se bøger i samme serie HER.

Bog med kontraster som er særligt velegnet til tidlig visuel- og sproglig stimulering fra 2. Tigerspring. Baby reagerer nemlig bedst på høj kontrast i farver og former. Sæt samtidig ord på illustrationerne: blomst, kop, æble, bamse, træ og mange flere. Sæt også ord på farverne og tæl alt, hvad der kan tælles.

  • Anbefalet alder: Fra 2 måneder
  • Papbog
  • Mål: 13, 5 x 13, 5 cm
  • 16 solide papsider

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross