Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Schleich isbjørneunge

49,95 kr.

Fremragende 4,8
Schleich isbjørn unge gående

49,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Schleich-figurerne er alle nøjagtigt modellerede indtil mindste detalje, omhyggeligt håndmalede og står for leg af pædagogisk høj kvalitet. Med dens mange fine detaljer er isbjørneungen meget naturtro. Langt de fleste børn interesserer sig for dyr, og en samling af Schleich dyr vil give barnet mulighed for at lære og lege på samme tid. Alle dyr og figurer fra Schleich, som denne Schleich and er naturligvis uden phthalater.
  • Leg under opsyn med de mindre dyr
  • Mål: H:4 x H: 6,5 x B:4 cm
  • Materiale: Plast
  • Mærkning: CE
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
Schleich isbjørn unge gående

49,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Schleich Polar bear cub walking. Schleich isbjørn

Schleich-figurerne er alle nøjagtigt modellerede indtil mindste detalje, omhyggeligt håndmalede og står for leg af pædagogisk høj kvalitet.

Isbjørnen er en af de største rovdyr på jorden. Den vejer over 500 kilo når den bliver voksen og kan blive op til 3 meter lang. Isbjørnen har et tykt fedtlag, som gør den i stand til at modstå den ekstreme polarkulde. Isbjørnen er en super god svømmer med en varm underpels, hvilket gør den i stand til at jage og svømme ved meget lave temperaturer. Når den søger efter føde, har isbjørnen gavn af en meget følsom lugtesans. Den kan opfange lugte, der er over 1,5 kilometer væk eller begravet under en meter sne! Isbjørnens hørelse og syn kan sammenlignes med menneskets. Isbjørne lever alene, men har ikke noget afgrænset territorium og holder af at lege med hinanden. Parringen finder sted i maj, og i løbet af drægtighedsperioden bliver hunisbjørnens vægt næsten tredoblet. Fra 3 år.

Alle dyr og figurer fra Schleich, som denne Schleich isbjørn er naturligvis uden phthalater.

  • Leg under opsyn med de mindre dyr
  • Mål: H:4 x H: 6,5 x B:4 cm
  • Materiale: Plast
  • Mærkning: CE
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Størrelse 6,5 × 4 × 4 cm
Alder

,

Brand

Legetøj

,

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross