Buldretrolden

129,00 DKK

Historien om Buldretrolden sætter fokus på dét at være sur. Rigtig sur. Hvem kender ikke til at blive så vred, at det føles som om, der er tordenvejr i maven? Buldretrolden er en sød og temperamentsfuld trold, som mange børn sikkert kan identificere sig med.
En historie som hjælper børn til at sætte ord på deres følelser, og som beskriver vrede i flotte og fantasifulde tegninger i børnehøjde.

  • God læseoplevelse fra ca. 27 måneder (testet i DearBaby koncept)
  • Format: hardback
  • Mål: 31 x 23,5 x 1 cm
  • Antal sider: 28
  • Illustreret af: Stephan Pricken

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788772053639 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bogen buldretrolden indeholder sjove detaljerede illustrationer, og forklarer nogle af de følelser som opstår, når man bliver vred. Buldretrolden forklarer også hvordan ‘undskyld’ hjælper til at komme videre. Målet er ikke at læse bogen fra start til slut, men at følge barnets nysgerrighed. Så hvad end I læser teksten fra punkt til prik eller ej, er det ikke succeskriteriet. Barnet kan sagtens blive grebet af bogen, men ikke af teksten. Derfor er det altid en god ide at observere barnets signaler når I læser sammen. Hvad er du særligt optaget af? Det kan være detaljerne i billederne som vækker erindringer om egne fortællinger eller lysten til at gå på opdagelse efter de små ting som gemmer sig på hver side. Sæt gerne lyd på . Giv jer tid, og læs teksten i bidder, måske vil barnet lytte lidt mere næste gang, når begejstringen for billederne har lagt sig.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Brand

Typer

Bøger

Højtlæsning

Aldersgruppe