Mine første 100 farver fra Bolden

99,00 DKK

Den farvestrålende billedbog med ord byder på masser af lærerig underholdning. Bogen er temaomdelte, så barnet lærer om forskellige kategorier. Tal eksempelvis om, hvilke ting der hører til kategorien “gul,” eller hvilke dyr der er “brune”.” Det stimulerer barnets sproglige udvikling.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-978877205518 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mine første 100 farver fra Bolden

For små børn er verden spændende og kæmpestor. Alting skal opdages og kaldes ved navn. De mange forskellige temaopdelte sider i denne farvestrålende ordbog byder på timevis af lærerig underholdning.

Mine første 100 farver fra Bolden afspejler børns virkelighed, og det gør det lettere for dem at “tale med”. Barnet elsker sikkert at svare ved at pege eller sige ordet højt. Billedbogen giver anledning til at tale om de ting, barnet allerede kender, mens barnet også lærer nye ord. Når de voksne gentagende gange beskriver ord, som barnet allerede kender i en ny sammenhæng, fremmer det indlæringen af nye ord.

I samme serie:
Mine første 100 køretøjer
Mine første 100 ord

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Yderligere information

Vægt 0.346 kg
Bøger

Billedbøger, Papbøger

Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

, ,

Typer