fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Spin Again

399,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 189 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Spin Again - Fat Brain Toys

399,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sjovt og udviklende legetøj fra Fat Brain Toys, der både styrker observationsevne og stabelevner. I 19-24 måneders alderen er barnet fortsat optaget af at få ting til at passe sammen, og måske har de en særlig interesse i at bygge op. Når barnet sætter de enkelte dele på skruen, spinner de rundt og glider ned ovenpå hinanden, så de til sidst har et tårn i regnbuens farver.

  • Godkendt fra 12 måneder
  • 8 dele i alt
  • Højde: 42 cm
  • Materiale: plast
Spin Again - Fat Brain Toys

399,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Spin Again - Fat Brain Toys

Det kræver øvelse at regne ud, i hvilken rækkefølge delene skal placeres. Men jo mere barnet øver sig, jo mere styrkes deres logiske sans og forståelse af størrelser og farver.

Deres hånd-øje koordination trænes, samtidig med at barnet stimuleres visuelt af de flotte farver og roterende bevægelser. Bunden kan vendes, så barnet enten har et tårn, der står stabilt eller vipper.

Spin Again er sjovt og udviklende legetøj fra Fat Brain Toys, der både styrker observationsevne og stabelevner.

I 19-24 måneders alderen er barnet fortsat optaget af at få ting til at passe sammen, og måske har de en særlig interesse i at bygge op. Når barnet sætter de enkelte dele på skruen, spinner de rundt og glider ned ovenpå hinanden, så de til sidst har et tårn i regnbuens farver.

  • 8 dele i alt
  • Højde: 42 cm
  • Materiale: plast

Yderligere information

Vægt 0,540 kg
Brand

Alder

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross