fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Min store lydbog med køretøjer

199,95 kr.

Fremragende 4,8
Min store lydbog med køretøjer fra Bolden

199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Opdag en verden af køretøjer! Hvordan lyder en sirene? Hvilke lyde laver gravkoen? Og hvordan lyder det, når en flyvemaskine starter? I denne flotte bog kan dit barns høresans blive stimuleret ved at høre og forstå 36 forskellige lyde, når det trykker på en knap.
  • Antal sider: 12
  • ISBN: 9788772056548
  • Mål: 28 x 22 cm
  • Forlag: Bolden
  • Sprog: Dansk
  • Format: Indbundet
Min store lydbog med køretøjer fra Bolden

199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min store lydbog med køretøjer

De mest kendte og populære køretøjer er samlet på syv temasider – hvor flotte fotografier, realistiske lyde og sjove fakta om maskinerne byder på timevis af underholdning til små motorglade venner! Min store lydbog med køretøjer indeholder næring og stimulans af dit barns høre og følesans, når barnet kobler de forskellige stimulanser fra de forskellige sanser, udvikles dets opfattelse af verden.

  • Antal sider: 12
  • Mål: 28 x 22 cm
  • Sprog: Dansk
  • Format: Indbundet

Opdag en verden af køretøjer!

Hvordan lyder en sirene? Hvilke lyde laver gravkoen?
Og hvordan lyder det, når en flyvemaskine starter?
I denne flotte bog kan du høre 36 forskellige lyde ved hjælp af tryk på en knap.
De mest kendte og populære køretøjer er samlet på syv temasider – hvor flotte fotografier, realistiske lyde og sjove fakta om maskinerne byder på timevis af underholdning til små motorglade venner!

Yderligere information

Vægt 0,540 kg
Størrelse 28 × 22 × 1,5 cm
Alder

,

Tigerspring

Bøger

, ,

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross