fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SpinnyPins

385,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 179 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
SpinnyPins

385,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Styrker hånd-øje koordinationen i 8. Tigerspring.  SpinnyPins opmuntrer til finmotorik, sensorisk udforskning og tidlig eksperimentering. Hver af de fem farverige tumlinger har fascinerende teksturer at føle på. De har vægt i bunden, som får tumlingen til at slingre vidunderligt. Sæt tumlingerne ind i hullerne i den store skål, enten på hovedet eller med den højre side opad. Barnet kan øve sig på at ramme hullerne og matche farverne. På bunden af ​​skålen er en bump, der holder den konstant på skrå, og indeni er der gemt en dejlig klokke. 
 • Indeholder 5 tumlinger
 • BPA-fri
 • Materialer og konstruktion af høj kvalitet - med varig holdbarhed
Se en lille videodemonstration HER.
SpinnyPins

385,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

SpinnyPins fra Fat Brain Toys

Se en videodemonstration HER.

Hver af de fem farverige tumlinger har fascinerende teksturer at føle på. De har vægt i bunden, som får tumlingen til at slingre vidunderligt. Sæt tumlingerne ind i hullerne i den store skål, enten på hovedet eller med den højre side opad. Barnet kan øve sig på at matche farverne og ramme hullerne. På bunden af ​​skålen er en bump, der holder den konstant på skrå, og indeni er der gemt en dejlig klokke. Eksperimenter med balance og bevægelse, mens du holder sanserne betaget! De små kan ikke stoppe med at udforske SpinnyPins. SpinnyPins Vaklende skål med slidser til sortering af teksturerede, vaklende nåle.

 • Indeholder 5 tumlinger
 • Opmuntrer til finmotorik, sensorisk udforskning, tidlig eksperimentering.
 • Tumlingerne passer i skålen enten på hovedet eller med højre side opad.
 • Tumlingerne har to typer overflader - glatte og coatede.
 • Skålen har bump i bunden, så den altid er ude af balance.
 • Dejlig klokkespil indbygget i skålen.
 • BPA-fri
 • Materialer og konstruktion af høj kvalitet - med varig holdbarhed
 • Styrker barnets finmotorik og stimulerer udforskning.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj og viden om børns udvikling.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross