fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 27%

Zoo Bark-ista Coffee set - Skip Hop

549,95 kr. 399,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 199 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Zoo Bark-ista Coffee set - SkipHop

549,95 kr. 399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kaffemaskine fra Skip Hop

Cafésættet fra Skip*Hop er fantastisk at starte en leg omkring og er med til at styrke barnets hånd-øje koordination og forståelse af rolleleg. Se video forneden! Det sjove cafésæt har høj legeværdi med mange muligheder for at udfolde barnets indre barista. Kaffemaskinen har autentiske lyde som rindende vand, kaffebrygning og rygende damp. Barnet kan fylde filterbeholderen med kaffe og lade den falde ned i koppen, når den er klar. Bagefter kan den lækre kaffe toppes med mælkeskum og rørsukker, mens der serveres en dejlig donut fra skuffen. Høj legeværdi fra 26 mdr.  (Testet gennem DearBaby)
Zoo Bark-ista Coffee set - SkipHop

549,95 kr. 399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Zoo Bark-ista Coffee set - Skip Hop

Skip Hop - Functional design fra New York

Skip Hop designer innovative produkter til børnefamiler. Skip Hops produkter har et moderne udtryk og  en praktisk funktion. 

Skip Hop produkter opfylder alle gældende standarder for produktsikkerhed. Dette omfatter fysiske / mekaniske standarder samt den seneste lovgivning vedrørende kemikalier og mineraler såsom BPA, bly og phthalater. Alle involverede parter i fremstillingen af Skip Hop produkter skal følge disse retningslinjer, og alle test udføres af registrerede uafhængige testfaciliteter.

En del af Skip Hops overskud går til velgørende organisationer med fokus på forældre og børn. Når du køber Skip Hop produkter, er du også med til at støtte velgørende arbejde for børnefamilier. Zoo Bark-ista Coffee set - Skip Hop

Yderligere information

Vægt 1,380 kg
Brand

Legetøj

,

Alder

Gaver

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross