Zoo Bark-ista Coffee set – Skip Hop

499,95 DKK

Kaffemaskine fra Skip Hop

Cafésættet fra Skip*Hop er fantastisk at starte en leg omkring og er med til at styrke barnets hånd-øje koordination og forståelse af rolleleg.

Se video forneden!

Det sjove cafésæt har høj legeværdi med mange muligheder for at udfolde barnets indre barista. Kaffemaskinen har autentiske lyde som rindende vand, kaffebrygning og rygende damp. Barnet kan fylde filterbeholderen med kaffe og lade den falde ned i koppen, når den er klar. Bagefter kan den lækre kaffe toppes med mælkeskum og rørsukker, mens der serveres en dejlig donut fra skuffen.

Høj legeværdi fra 26 mdr.  (Testet gennem DearBaby)

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-22321 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Zoo Bark-ista Coffee set – Skip Hop

Skip Hop – Functional design fra New York

Skip Hop designer innovative produkter til børnefamiler. Skip Hops produkter har et moderne udtryk og  en praktisk funktion. 

Skip Hop produkter opfylder alle gældende standarder for produktsikkerhed. Dette omfatter fysiske / mekaniske standarder samt den seneste lovgivning vedrørende kemikalier og mineraler såsom BPA, bly og phthalater. Alle involverede parter i fremstillingen af Skip Hop produkter skal følge disse retningslinjer, og alle test udføres af registrerede uafhængige testfaciliteter.

En del af Skip Hops overskud går til velgørende organisationer med fokus på forældre og børn. Når du køber Skip Hop produkter, er du også med til at støtte velgørende arbejde for børnefamilier. Zoo Bark-ista Coffee set – Skip Hop

Yderligere information

Vægt 1.380 kg
Brand

Typer

,

Aldersgruppe