Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 20%

Magnetisk kalender årstiderne Moulin Roty

299,00 kr. 239,00 kr.

Fremragende 4,8
magnetisk kalender - Moulin Roty

299,00 kr. 239,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stor og dekorativ magnetisk kalender, der hjælper barnet med at blive klogere på tid, dage, vejr og årstider. Der medfølger over 100 magneter til at dekorere træet i årstidernes klæder. Dekorer med dato, og illustrer vejret med de mange fine magneter. Barnet vil elske at blive klogere på årstiderne med den smukke kalender fra Moulin Roty.
  • Inkluderer 4 konvolutter til opbevaring af magneterne for hver sæson.
  • Dansk og engelsk tekst
  • Mål: L:39,5 x B:48 cm.
  • Alder: 3+
magnetisk kalender - Moulin Roty

299,00 kr. 239,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magnetisk kalender årstiderne - Moulin Roty

Stor og dekorativ magnetisk kalender til at hænge op på væggen.

Der medfølger over 100 magneter, der hjælper barnet med at blive klogere på tid, dage, vejr og årstider.

Hver dag kan man dekorere sit træ og sætte datoen og illustrere vejret med de mange fine magneter.

Inkluderer også 4 konvolutter til opbevaring af magneterne for hver sæson.

  • Dansk og engelsk tekst
  • Mål: L:39,5 x B:48 cm.
  • Alder: 3+ år

Den magnetisk kalender fra Moulin Roty kan være sjov og lærerig fra barnet er ca. 2,5 år. Men da produktet indeholder smådele, bør der altid leges under opsyn.

Yderligere information

Vægt 1,660 kg
Alder

Legetøj

,

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross