fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 20%

Apple Picking - BS Toys

249,00 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
Apple Picking - BS Toys

249,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Pluk et æble. Men pas på! Bommen kan bevæge sig, selv om at den ikke skal. Det er sjovt at finde alle de løse æbler og tage dem op.. uden at bommen bevæger sig. Spillet kan bruges i flere aldre, når blot I justerer anvendelsen. Når spillet spilles med barnet på 3+ år er der ingen taber eller vinder. Men I kan skiftes til at prøve for at øve turtagning, eller barnet kan plukke alle æblerne, mens en af de voksne kigger nysgerrigt med. Fjerner I et fastklemt æble, rykker bummen sig, - og I bliver sikkert lidt forskrækkede - men det er heldigvis kun sjovt. Spiller I med børn fra ca. 6 år kan I inddrage de medfølgende æblekort og holde regnskab. Her øver spillet regnekundskaberne, og det er en super sjov aktivitet at være sammen om.
 • Emballage: 28 x 27
 • Materiale: træ
 • 30 kort
 • 34 æbler
 • Alder med spilleregler: 6+
 • Alder under spilleregner: 3+
Apple Picking - BS Toys

249,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Apple Picking - BS Toys. Pluk et æble. Men pas på! Bommen kan bevæge sig, selv om at den ikke skal. Det er sjovt at finde alle de løse æbler og tage dem op.. uden at bommen bevæger sig. Spillet kan bruges i flere aldre, når blot I justerer anvendelsen. Når spillet spilles med barnet på 3+ år er der ingen taber eller vinder. Men I kan skiftes til at prøve for at øve turtagning, eller barnet kan plukke alle æblerne, mens en af de voksne kigger nysgerrigt med. Fjerner I et fastklemt æble, rykker bummen sig, - og I bliver sikkert lidt forskrækkede - men det er heldigvis kun sjovt. Spiller I med børn fra ca. 6 år kan I inddrage de medfølgende æblekort og holde regnskab. Her øver spillet regnekundskaberne, og det er en super sjov aktivitet at være sammen om.

Se vores udvalg af trælegetøj.

 • Emballage: 28 x 27
 • Materiale: træ
 • 30 kort
 • 34 æbler
 • Alder med spilleregler: 6+
 • Alder under spilleregner: 3+

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,867 kg
Størrelse 28 × 27 × 7 cm
Alder

Brand

Gaver

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross