Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Legekøkken - Tender Leaf - medium

1.399,00 kr.

Fremragende 4,8
Tender Leaf legekøkken medium

1.399,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tender Leaf - legekøkken - Medium

Et stilfuldt og moderne legekøkken med ovn, 2 gasblus, køkkenvask med  vandhane og indbygget skab med låger. Indhold: Hvid kedel i massivt træ, 2 kopper og underkopper, 2 redskaber med opbevaringskrukke, viskestykke, sæbe, baguette i skiver og en ovnplade, der også kan bruges til at dække vasken for at give ekstra bordplads. BEMÆRK: Denne varer er en bestillingsvarer og tages derfor ikke retur. Leveringstiden kan være længere end normalt. Skriv til os på chatten eller info@dearbaby og hør nærmere vedrørende leveringstiden, da leveringstiden kan variere.
  • Skal samles, montering nødvendig
  • Materiale: Træ
  • Produkt: 51 x 23,5 x 60,5 cm
  • Emballage: 50,8 x 13,3 x 41 cm
 
Tender Leaf legekøkken medium

1.399,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Legekøkken - Tender Leaf - medium

Tender Leaf skaber trælegetøj, der taler til børns fantasi og er fremstillet til at holde til et helt liv fyldt med leg og kærlighed.

Produktdesignet stræber efter at være lærerigt gennem leg og at opmuntre alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og have det sjovt!
Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt, bæredygtigt og sikkert, og som opfylder de høje, europæiske standarder. Den familiedrevne, indonesiske fabrik opererer med høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejdere og giver beskæftigelse til hundredvis af lokale landsbyboere. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra brugte gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.

  • Materiale: Massivt Gummitræ
  • Skal samles, montering nødvendig

BEMÆRK: Denne varer er en bestillingsvarer og tages derfor ikke retur. Leveringstiden kan være længere end normalt. Skriv til os på chatten eller info@dearbaby og hør nærmere vedrørende leveringstiden, da leveringstiden kan variere.

Spielwarenmesse Toy Award, PreSchool 3-6 år, nomineret
Junior Design Awards 2020, bronzemedalje for bedste legetøjsdesign 3-5 år

Det er hyggeligt at kunne stå i sit eget lille legekøkken og lave godter til hele familien. Der skal selvfølgelig bare lige det rigtige udstyr til.

Mange børn elsker at deltage i madlavningen, og med et legekøkken kan barnet helt selv sætte gang i en køkkenleg og udforme middagen præcis som ønsket

Tender Leaf - medium

Rolleleg

Et Legekøkken er en af de mest populære former for rolleleg. Her kan børnene kan lege deres yndlingsleg – at gøre som mor og far! Og så findes der endda så mange forskellige versioner af legekøkkener, som både har komfur, vask, skabe og skuffer, køkkenure og køkkenredskaber, at børnene vitterligt kan bruge timer på at legebage, kokkerere, lære dukkerne at lave mad og meget mere.

Yderligere information

Vægt 9,4 kg
Størrelse 50,8 × 13,3 × 41 cm
Brand

Alder

Legetøj

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross