fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 20%

My Cart Farmer's Market Sorting Set - Learning Resources

499,95 kr. 399,95 kr.

Fremragende 4,8
My Cart Farmer's Market Sorting Set 

499,95 kr. 399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

My Cart Farmer's Market Sorting Set Sorteringsleg med 5 kurve med grøntsager og frugter. Legen er rigtig god til at udvikle den logiske sans, hånd-øje koordination, sprog, form- og farveforståelse. Barnet kan øve sig i at sortere grøntsagerne og frugterne efter farver, former, navn og størrelser. Rigtig sjov som en del af barnets rolleleg eller som tilbehør til legekøkkenet.
  • Fra 3 år
  • 30 dele i alt
 
My Cart Farmer's Market Sorting Set 

499,95 kr. 399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

My Cart Farmer's Market Sorting Set

Sorteringssæt med frugter og grønssager fra Learning Resources. En fantastisk måde til at udvikle børns kognitive og motoriske færdigheder på. Sortering og kategorisering er en grundlæggende måde at tilegne sig nye ord, begreber og oplevelser på. For at forstå hvad noget er og betyder, skal barnet have styr på, hvordan ting adskiller sig fra hinanden. Produktet har rigtig mange legemuligheder og kan også indgå som en del af barnets rolleleg. Produktet udvikler barnets fantasi, logiske sans, form- og farvegenkendelse, sprog og hånd-øje koordination. Øv barnet i at sortere, samle frugter op med fokus på farver og ernæring.

Farmer's Market farvesorteringssæt er omhyggeligt designet til at vække nysgerrighed, tilskynde til læring og skabe mindeværdoge oplevelser for børn. Det flotte sæt tilbyder en praktisk læringsoplevelse, der engagerer børn i en verden af levende farver, frugter og fantasifuld leg.

My Cart Farmer's Market Color Sorting Set indeholder 5 kurve med 20 forskellige grøntsager og frugter. Perfekt til at udvikle barnets sprog og ordforråd.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling og bliv inspireret til hvordan i får mest mulig leg ud af legetøjet.

Læs også gerne om vores ekspertpanel her. 

 

 

Yderligere information

Vægt 1,200 kg
Størrelse 32,5 × 25 × 14,5 cm
Alder

Brand

Gaver

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross