fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 15%

Submarine Spray Station- Yookidoo

399,00 kr. 339,00 kr.

Fremragende 4,8
Submarine Spray Station

399,00 kr. 339,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Submarine Spray Station- Yookidoo består af udforskende og lærerige aktiviteter som: rullende øjne med vand ud af munden, møllehjul med roterende visere, vandspreder og vandtragt som barnet selv kan flytte rundt på. Legen træner koordination og begreber som tom/fuld, tung/let og flyde/synke. Brusehovedet aktiveres med et tryk for start og stop og er designet til de små hænder.
 • Se en video her
 • Alder: 2+
 • Produkt størrelse: 24 x 6,5 x 33 cm
 • Emballage størrelse: 28 x 99 x 39 cm
 • Materiale: Plast
 • Farve: Multi farvet
 • Batterier: 4 x AA (medfølger ikke)
 • AA batterier kan købes her
Submarine Spray Station

399,00 kr. 339,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Submarine Spray Station- Yookidoo. Sjovt vandlegetøj med masser af muligheder. Sættet består af en batteridreven ubåds bruser, der suger vand fra badekarret samt et sjov vandaktivitetscentret til at sætte fast på badekarret eller væggen. Vandaktivitetscentret sættes fast med sugekopper. Med bruseren kan børnene fylde vandaktivitetscentret med vand. Når vandet strømmer ind i vandaktivitetscentret genererer den en kædereaktion af overraskende magiske vand aktiviteter.

Centret består af udforskende og lærerige aktiviteter som: rullende øjne med vand ud af munden, møllehjul med roterende visere, vandspreder og vandtragt som barnet selv kan flytte rundt på.
Legen træner koordination og begreber som tom/fuld, tung/let og flyde/synke.
Brusehovedet aktiveres med et tryk for start og stop og er designet til de små hænder.

 • Alder: 2+
 • Produkt størrelse: 24 x 6,5 x 33 cm
 • Emballage størrelse: 28 x 99 x 39 cm
 • Materiale: Plast
 • Farve: Multi farvet
 • Batterier: 4 x AA (medfølger ikke)
 • AA batterier kan købes her

Mere leg til badet?

Yderligere information

Vægt 0,816 kg
Størrelse 8,5 × 28 × 39 cm
Brand

Alder

Legetøj

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross