Montessori legetøj

Find særligt udvalgt Montessori legetøj, der har fokus på at stimulere dit barns sanser, finmotorik, nysgerrighed, fantasi og kreativitet. Montessori lægger vægt på barnets naturlige nysgerrighed og evne til at udforske sine omgivelser.

Viser alle 47 resultater

Hvad er Montessori?

Velkommen til vores montessori shop! Montessori tilgangen er udviklet af den italienske læge og pædagog Maria Montessori. Tilgangen lægger vægt på at give børn mulighed for at udforske og lære i deres eget tempo gennem selvstyrede aktiviteter. Montessori tilgangen fokuserer især på 0-6 år, hvor der er størst læringspotentiale. Børn er helt naturligt nysgerrige, som driver dem til at undersøge og udforske deres omgivelser grundigt. Læs vores blogindlæg om Montessori HER.

Montessori legetøj

Montessori shop med udvalgt legetøj, der er designet til at fremme børns naturlige nysgerrighed, kreativitet, koncentration og uafhængighed. Hos DearBaby finder du Montessori legetøj i naturlige materialer som træ, der giver barnet en spændende sanseoplevelse. Men vi har også legetøj med i plastik, da det giver barnet en anderledes sanseoplevelse, og på den måde får barnet erfaringer med at udforske forskellige materialer. Meget af vores legetøj er open-ended aktiviteter, hvor der ikke nødvendigvis er en bestemt måde at lege med legetøjet på, og ofte kan legetøjet bruges i forskellige situationer. Det opfordrer til fantasi, kreativitet og udforskning hos barnet.

I vores Montessori shop er legetøjet også designet til at stimulere motorikken og fremme barnets sanser. Derfor har meget af legetøjet også forskellige former, farver, teksturer og lyde, der giver barnet forskellige sensoriske oplevelser. Sensoriske oplevelser bidrager til udviklingen af barnets sanser, herunder syn, hørelse, lugtesans, smagssans og følesans. Gennem interaktion med forskellige materialer, teksturer, lyde og former lærer barnet at forstå og tolke den verden, det lever i.