fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 21%

Wooden Hand Lens - Forstørrelsesglas - TickiT

189,95 kr. 149,95 kr.

Fremragende 4,8
Forstørrelsesglas WOODEN HAND LENS

189,95 kr. 149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

TickiT® Wooden Hand Lens

Forstørrelsglasset har en massiv træramme og et håndtag, så barnet har et godt greb. Forstørrelsesglasset er i plast med en linse, der forstørrer til dobbelt størrelse (glasset har en ekstra linse, der er i stand til at forstørre x 3) Ideel til at observere små genstande og minidyr eller til at få et helt andet perspektiv på verden omkring sig. Styrker barnets observationsevne, kreativitet og fantasi.

  • Alder: Fra 12 måneder
  • Længde 18 cm
  • Mål: Linse Ø 10 cm
Forstørrelsesglas WOODEN HAND LENS

189,95 kr. 149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Forstørrelsesglas TickiT

Forstørrelsglasset har en massiv træramme og et håndtag, så barnet har et godt greb. Forstørrelsesglasset er i plast med en linse, der forstørrer til dobbelt størrelse (glasset har en ekstra linse, der er i stand til at forstørre x 3) Ideel til at observere små genstande og minidyr eller til at få et helt andet perspektiv på verden omkring sig.

  • Længde 18 cm
  • Mål: Linse Ø 10 cm 
  • Alder: fra 12 måneder

Se vores andre produkter fra TickiT HER

Oplev vores TickiT produkter på Instagram

Yderligere information

Vægt 0,140 kg
Størrelse 18 × 11 × 2 cm
Alder

,

Brand

Legetøj

,

Tigerspring

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross